Ser jag verkligen så ung ut?

Jaha... då var man tillbaka igen... skolan kör på för fulla muggar, har fått första italienska läxan på ett år...
men det var ju inte skolan jag skulle prata om i detta inläg, nej inte alls utan om en sak som hnde igår...

Jag satt och väntade på bussen till Lomma och då kommer det en kille och sättersig brevid mig med ett brett flin och ett  "Tjena"... Jag hälsar tillbaka, han frågar vart jag ska och om hans buss hade passerat... det hade den inte... sedan så blev det en enligt mig skön tystnad (man är ju svensk så prata med främmande personer vid busshållsplatsen, detgör man ju inte) men antagligen en pinsam tystnad för honom, för han kläcker ut sig "Jaha... så har du precis börjat ettan? "
Och mina damer och herrar, jag som fyllde 19 den 16 augusti, slänger huvudet bakåt och gapskrattar, svarar att nej jag går i trean MEN jag är 19, han ursäktar sig tafatt och säger att han är 89:a men går i tvåan, när jag såg hur besvärad han var så lade jag till att detta ska jag komma ihåg när jag fyller 40.

Det värsta var att jag hade bytt kläder på morgonen för jag tyckte att jag såg FÖR ung ut och så kommer detta... ojoj... vad hände med att ta det säkra före det osäkra och fråga vilken klass man går i eller hur gammal man är, då undviker man pinsamma situationer som den ovannämda!

RSS 2.0