Baka, baka liten kaka... Rulla, rulla liten bulle!

Jag fick ett ryck och har nu börjat baka kanelbullar, de jäser för tillfället. Jag har även kommit underfund med att jag vill ha en elvisp med bakvispar, eller helst vill jag ha en Kitchen aid, en candy apple red.

 

Så fin,men det kommer nog dröja många år innan jag skaffar en sådan fin liten ögonsten

Det är roligt att baka jag undrar varför jag inte gör det oftare…

Nä nu ska jag springa över till jos och se om hon har en form… det kanske blir mer än bara kanelbullar!

Biz

<!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:"MS Mincho"; panose-1:2 2 6 9 4 2 5 8 3 4; mso-font-alt:"MS 明朝"; mso-font-charset:128; mso-generic-font-family:modern; mso-font-pitch:fixed; mso-font-signature:-536870145 1791491579 18 0 131231 0;} @font-face {font-family:"Cambria Math"; panose-1:2 4 5 3 5 4 6 3 2 4; mso-font-charset:1; mso-generic-font-family:roman; mso-font-format:other; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:0 0 0 0 0 0;} @font-face {font-family:"\@MS Mincho"; panose-1:2 2 6 9 4 2 5 8 3 4; mso-font-charset:128; mso-generic-font-family:modern; mso-font-pitch:fixed; mso-font-signature:-536870145 1791491579 18 0 131231 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-unhide:no; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; margin-top:0cm; margin-right:0cm; margin-bottom:10.0pt; margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; mso-bidi-font-size:11.0pt; font-family:"Times New Roman","serif"; mso-fareast-font-family:"MS Mincho"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast;} .MsoChpDefault {mso-style-type:export-only; mso-default-props:yes; font-size:12.0pt; mso-ansi-font-size:12.0pt; mso-fareast-font-family:"MS Mincho"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast;} .MsoPapDefault {mso-style-type:export-only; margin-bottom:10.0pt; line-height:115%;} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} -->

Tjoho!

Idag var jag på stan och lunchade med Jos, vi kände att Subway kallade på oss.. nom nom…

Det hade varit väldigt trevligt om de inte hade visat ett program om förlossningar, på något mystiskt sätt försvinner aptiten lite grand till kvinnor som ser ut som om de vill dö och grönklädda människor som säger att ”det kommer att gå bra”, ”du är jätte duktig”,” One last push”. Ryyys!

Annars var det trevligt på stan, lite mycket slask men annars bra jag hittade Sju sorters kakor för 49 kronor så nu funderar jag på om jag ska baka något!

biz


Då är man gammal... eller?

I helgen har vi skiftat av så nu har tion nya helt fantastiska FOULare klivit på scenen, de kommer göra ett fantastiskt år!



I och med att det finns tio nya FOULare innebär det givetvis att det finns 10 pinfärska pateter... woho!


Vi är BÄST!

Det har varit ett underbart år


Måndag och vilken start på veckan!

Jag har haft en helt fantastiskt rolig helg! Det var lite gyckelmys med FOUL och Rookis det var jätte roligt, även om jag fick inredningstips av Axel... Nu ser min lägenhet ut som en riktigt sunkig studentlya min diskho är helt full av öl-och ciderburkar och det är hushållspapper överallt (jag vet inte riktigt varför) och golvet är lite klibbigt. MEn det var roligt så det gör ingenting.

Men idag är en annan dag... En sån dag... Jag gick till skolan samtidigt som Gustaf söm började kl 8 vi stressade ganska mycket, men jag tänkte att jag kunde få en del gjort innan min lektion kl 10. Jag satte mig i Baljan, tog upp min dator och givetvis som vanligt skulle den uppdateras.

Kl 08:35 loggade jag in på min mail, och vad står där ? Jo, ett mail från Gunilla Kristiansen "ASPs lektion idag är inställd pga sjukdom" ! Waaaaahhhaaa ! Jag har altså tagit mig osminkad, utan frukost och med ett hår som frös till is på vägen till skolan för... ingenting !

Jag tror det har satt standarden för dagen... Nu kom jag på att det är Måndag altså vilken start på veckan!

Fast helgen kommer bli rolig! Det är något som är säkert!

Biz et La Barbe


Tisdag och tillbaka till verkligheten

Nu är jag äntligen tillbaka till Sverige, ett snöigt Sverige! Jag tycker allt är jätte roligt just för att jag är hemma. Men nu börjar jag känna stressen hopa sig, jag ska ha skrivit ett par (typ tre) rapporter till söndag. Det värsta är att jag inte har den blekaste aning om vad de ska handla om. Det kan bli väldigt spännande! Får se vad jag kan åstadkomma, tur att jag har ganska bra fantasi om inte annat.

Annars är det jätte skönt att vara tillbaka till min mysiga lägenhet. Den är nästan som jag vill ha den, men jag nöjer mig för tillfället! Jag har en prinsess lampa och fina gardiner. Så jag är väldigt nöjd. Min älskade soffa står här med det enda som saknas är en tv kanske, helst med franska kanaler så jag kan titta på franska nyheter (ja töntigt, jag vet) och så min dator kan få vila sig från att agera tv hela tiden. Men jag har ju faktiskt klarat mig utan tv ganska länge så det är ju ingen brådska precis.

Dock skulle jag behöva göra en tur till IKEA så jag kan strukturera upp lite saker.

Oh Jag är supermegajätte pepp på helgens aktiviteter… Tihi favorit i repris eller vad säger du Jos?

Idag är det bara la biz inget barbe


Jaha...


Jo nu är det ju så att på söndag kommer jag hem. Vi ska flyga till Skavsta... och nyss läste jag att de har jättemycket problem snö på startbanan/landningsfälden. De planet som hade samma tid som vi idag, dvs det som skulle landa 14:40 var beräknat 22 nånting! Gissa när flygbussarna slutar gå! ha 18 nnånting... Det suger ju ganska hårt. Det kan även bli att vi får landa någon annanstans, och med min vanliga flyt lär det ju inte bli linköping... utan säkert ängelholm eller arlanda... Sturup är ju inte precis roligt men då kan mina föräldrar hämta mig!

nä kan jag inte bara få komma hem!

La Barbe

Muppnivå nådd!

Nu sitter jag, Hanna och Karin sitter på Paus universitet och pratar om allt möjligt... Nyss kom samtalet in på tuttar, eller bröst som de även kallas... Vi väntar på ett litet parrrty... Eller? Nja... Jag har lite ångest för det, det kommer bli så pinsamt! Vad ska man prata om? Varför ska vi göra det här? Urk ångest!

Jag har även lärt mig satsdelar idag... Men jag vet ju fortfarande inte vad en huvudsats och en bisats är... Bra för en blivande srpåklärare... Eller?

Nä nu ska jag gå och vara lite social... eller?

5 dagar kvar =)

Idag har det varit mest: La barbe! Speciellt när en surveillent trodde att jag och karin var elever i klassen. Det värsta var att det var en 6:a... Så alla barn rabbatter here i come, nybliven 11åring.

LA BARBE!

RSS 2.0