Valborg!

Nu sitter jag hemhemma i Lomma och kollar på Top model säsong jag-vet-inte-vilken och väntar på att Josse ska vakna, eller åtminstone stiga upp… snart kanske jag går ner och väcker henne…

Planerna för dagen är stadsparken i Lund som så många andra, och det ser lovande ut. Solen skiner, det är visserligen kyligt, men tights är ju nice! Julia sa att vi skulle satsa på att va i stadsparken vid 10, men välkommen till Lomma, så det blir vid 11!

Nä nu ska jag banne mig väcka Josse! Man kan ju inte sova hela dagen!

Ciao Belli


Fredag =)

Hemma efter en mycket lång dag!
Jag har varit på VFU och försökt lära 13åriga pojkar sticka, det gick sådär. Jag har aldrig sett någon så koncentrerad i hela mitt liv som en av dem var när han skulle sticka de första maskorna.
När jag kom hem så var det lite fix och trix här hemma och där efter på en prov runda till blåsets valborgsrunda (jag sympati följde med eftersom jag inte ska vara i linkan på valborg).
Där efter lite grillmys och massor av skratt och snack. Sedan bar det av till HG. Det var mycket trevligt, minglade runt och jag och Mia snackade massor (välbehövligt, och ja det var vi som ockuperade en av toaletterna på damtoan, förlåt). Därefter upptäckte jag att min mobil inte var i min väska, med hjärtat i halsgropen ställde jag mig i garderobskön i hopp om att den skulle vara i min andra väska. Jag väntade och väntade… sedan så kom Andreas… och vi väntade och väntade… tydligen så kunde killen i garderoben bara betjäna dem som stod på den vänstra sidan (jag har själv jobbat i garderob så jag får kritisera). Så vi fick allt vänta lite till. När jag väl blev betjänad så var jag lite sur och tvär, så då letade jag upp mobilen och gick hem. Jag har trotts allt en späckad dag i morgon (idag).

Mina sista ord är väll att packmanprogrammet inte står så högt i kurs efter idag.

Ciao Belli


Språkpolisen har varit i farten igen

Jag tänkte bara än en gång be om ursäkt för min stavning! Till den anonyme språkkritikern, Ja! jag ska bli lärare och jag funderar på svenska som andra ämne så sug på den du. Hur kommer då barnens framtid se ut med lärare som inte kan skilja på e och ä. Kommer de bli helt förstörda? Visserligen kanske det finns spår i mitt språk som tyder på att jag hade en svensklärare med dyslexi. Nu skulle jag ha sovit för ett bra tag sedan så bums i säng!

Ciao Belli


Idag... eller igår var en konstig dag...

Jag vet knappt ens var jag ska börja... Hela dagen har varit upp och ner, jätte mycket stress och lungt och avslappnat.

Jag fic iallafal reda på att min älskade Katt (Jag är en mini tant, okej!) avlivades idag. Han hade två cystor som tryckte på balansnerverna, och han skulle inte repa sig så då tog mina föräldrar ett vättigt beslut. Han var trotts allt en ganska gammal katt, 12 år. Visst de flästa blir äldre men de finns de som blir yngre. Anyway. Här kommer en bild på honom.


Min syster och min katt när jag var hem över påsk


Jag försökte ta ett fint fotto på katten med jag lyckades bara få halvgalna bilder på honom, men han var ju lite galen.


Såhär kommer jag minnas min myskatt!

Jag struntar blankt i att jag låter som gamla tant Asta och hennes 35 katter och lika många i fottoalbumet. Men jag fick honom när jag skulle börja trean på lågstadiet så han har varit med under större delen av min uppväxt.
Buona notte il mio gatto e tutti altri

Jaha... då var denna dagen över den med...

Idår (eller tekniskt set förrgår) hade vi vår Majfest. Det blev sjukt lyckad! dessutom är det oändligt skönt att ha den avklarad, det ör ett steg påvägen, ett sjukt roligt seg men trots allt ett steg!

Idag har nog varit en av mina minst produktiva dagar... Jag kom hem runt kl 06 i morse lite lagom full och stöp i säng. sedan vaknade jag väll runt 8-9 tiden och beslöt mig för att sova "lite till" kl 12 vaknade jag igen och kom på att oj, jag kanska ska hämta ut min tenta... så jag smsade Linda och hon var förtfarande kvar på campus, så jag tog på mig det första bästa och slängde mig på cykeln och begav mig mot key. Kom dit hämtade ut tentan, sjukt nervös men jag klarade mig. Visst bara ett G men jag förtjänade knappt det. Efter lite prat och mys i solen så cyklade jag hem igen och åt lite luch. framför "Over the hedge". Men när jag insåg att jag höll på att somna så gick jag och la mig. Hade tänkt att jag skulle power napa... ja om man tycker att en powernap kan vara tre timmar lång så vardet väll en sån... sedan in i dushen och påmed kläder och iväg till Josse och Elin. För attsedan gå till födelsedagsbarnet Emelie som belv hela 20 år gammal (alltså "få gå och handla på systemet" åldern). sedan skulle Mia och Josse på äventyr men ja  ville inte följa med så jag följde med Julia, Lisa och Lelle till Hg. Där vi ägde dansgolvet, sedan tappade jag bort dem när jag hitta några andra massor av mysiga människor, som  jag hängde med större delen av kvällen. sedan kom Mia och Josse till hg deras äventyr var aldeles för energikrävande så hg var lagom.
I det stora hela har jag haft en rolig dag med prat med folk, visserligen lite svår tolkeligt men man ska väll inte tolka allt här i världen!

oj detta blev ett lång inlägg hoppas ni orkar läsa hela!
Ciao belli, tanti amori

ps

Amanda är nog en av de coolaste jag vet! När en lite berusad (läs aspackad) canadensisk (det är vad vi tror) tjej vägrar att gå att hämta sin jacka, hanterar Amanda det hur lugnt som helst, medan man fantiserar om hur man själv hade reagerat om man som vakt hade fått höra "Jag har bara druckit två öl, jag lovar" och sedan "fuck off"... man blir lite rädd för sig själv samtidigt som man beundrar Amandas lugn.

Det slutade med att tjejen stormade ut.... och hennes kompis ropandes efter henne.

Ciao belli

Vad är väll en helt vanlig tisdag?

Jag har nyss kommit hem från [hg]. Det har varit open mic som kulturutskottet anordnade och alla var verkligen enormt bra! Jag blev förvånad när jag hörde vissa namn, dock inte negativt, mest att det var en självklarhet. Det var desutom toppen. Visst att det var väll ett ganska jenomgående tema på musiken under kvällen, den var mysig men man kan bli lite deppig av den. Men det botades av den där killen som var lite för full för att spela definitivt för full för att inse att det är ganska bra att spotta ut tuggumit innan man går upp på scen. Inte för jag är någon erfaren sångstjärna precis ,men det såg ganska illa ut.

Altså vissa saker var bra, vissa saker var dåligt (inte uppträdanden) andra var bara konstiga. Men i det stora hela var det nog en ganska bra kväll!

Dessutom skulle livet vara mycket lättare om personer i ens närvaro hade koll på läget så de slipper sätta sig själva och andra i lite "prikera" situationer.

A demani miei amori

Hemma i Linköping igen!

Nu är jag äntligen tillbaka från min semester. För det är precis vad det har varit, jag har gått runt i solen, ner till stranden. Myst med gamla vänner. Jag har haft sommarlov, eller det har det känts som iallafall.

Jag tilldelar  mig själv en eloge eftersom jag klarade över en vecka utan att bråka med min mor. Det är en stark bedrift eftersom jag har lite svårt att vara tyst och kan vara lite väl rak på sak hemma, och vissa tar allt personligt. Illa!

Igår var första dagen barbent för min del! Det var jätte skönt att kunna ha på sig klänning utan stiksiga strumpbyxor!

En annan sak jag har konstaterat är att jag tycker tak är väldigt fint. Jag tycker om utsikter över tak. Jag tänkte läga upp en liten bild på utsikten från ovanvåningen i huset.


Ni kanske ser det stora blå blöta där borta med!!

Nu ska jag strax bege mig tillbaka till campus för möte! Där jag kommer få blinka med mina blåögon och säga att jag ska sätta mig vid symaskinen på direkten när jag kommer hem... typ... Men som kompensation ska jag minsan släpa med något eftersaknat till mötet!

Ciao Belli

Tur att det var nerförsbacke

Igår träffade jag Carro (S) på Willys i Lund och vi handlade mat, därefter bar färden hem till henne av. Hon skjutsade mig på hennes mer eller mindre skruttiga cykel, det blev en spännande färd med viftande med purjolökoch vinglande. Vi körde förbi en gammal vän som knappt noterade att vi kom förbi, vilket var lite underligt när vi skrammlade så pass mycket så alla andra tittade på oss. vi fortsatte och kom så småningom hem till Carro. Vi åt och drack gott, sedan var det glass time! Glass maskin är en jätte bra ide! Då blir glassen som man vill.... nästan...

Idag hade jag tänkt plugga på riktigt. Får se hur det går... Jag efterlyser här någon som vill plugga med mig, eftersom minapäron ska ha påskmiddag med 26 skrikande vuxna och det kommer vara lite svårt att koncentrera sig på texterna.

Det löser sig väll
Ciao Belli

Oj

Nu är jag hemma igen efter turen i Malmö, som inte blev så lång alls. Jag klippte mig och färgade håret litegrand. Men när jag sulle ge mig ut på shopping turen fick jag nästan lite torgskräck. Det var sjukligt mycket folk, mycket daskar med. När det är mycket folk på stan är det inte lika kul att strosa runt själv. Så efter en snabb tur till H&M gick jag och hämtade bilen och körde hem till Lomma. När jag kom hem insåg att jag hade glömt gå till systemet så då var det bara att sätta sig i bilen igen och denna gång bar det av till Burlöv Center (eller OBS för oss som minns). När jag har varit på Nova så har jag gjort de flesta "Shopping Center" i närheten här.

Nu ska jag Plugga lite i solen sedan in till lund till Carro för mat och öl i solen.

Ciao Belli

Malmö!

Nu ska jag strax ge mig av till Malmö.. Men först skka jag mata Skuggan, katten som jag passar medan jag är hemma. Jag hoppas verkligen att han inte har dragit in något djur. Tydligen ska han tidigare i veckan släpat in en mus, en råtta och en kanin. SÅ jag hoppas verkligen att han inte har haft någon jaktlycka idag.

Ciao Belli

kliar det inte lite i huggtänderna?

I kväll har jag suttit och pratat ikapp med Carro (S) i hennes fina lägenhet i lund. Det blev massor av prat, och plötsligt var klockan 01:29 och jag beslöt mig för att det var dags att köra hem. När jag satt och nynnade till radion upptäkte jag att det var fullmåne (eller åtminstonde nästan) då kände jag att det allt kliade lite i huggtänderna!

Capre noctum miei amici

Långfredag

Idag har det varit en mysig dag! Solen skiner fortfarande och fåglarna kvittrar! Jag tog en promenix ner till havet innan som blev till en tur runt i lomma som hade konstrunda.. Så jag kikade runt på lite utställningar. Sedan bar det av in till lund för att fika med Lisa. Prata ikapp lite! Ikväll ska jag träffa Carro får se vad vi hittar på... Jag hade jättebra ideer om vad jag skulle skriva men jag kommer inte ihåg det nu... Mer än att jag har saknat havet!


Huset i Lommma, det är mycket finare på sommaren när det är grönare!



Skillor på uppfarten våren är här!


Mys med kaffe och Lisa vid AF-borgen
Ciao Belli

Hemma i Skåne!

Jag har haft sjuk hemlängtan, men nu när jag äntligen är hemma så längtar jag tillbaka till linkan. Men jag ska ta och ringa upp mina buddis som fortfarande bor kvar här nere!

Nu ska jag ge mig ut på en promenix ner till havet, det stora blå blöta som jag har saknat så mycket!

Ciao Belli

Dagens

Jag tänkte att det var länge sedan jag slängde upp en outfitbild så nu är det dags! Dels för att förbereda er tidiga morgonläsare på min färgglada kombination!

kofta H&M (min favorit)
T-tröja Monki
Kjol Ålhens
Röda konverse (tack systeryster)
Ciao Belli


Söndagsmys

Idag kommer mina föräldrar och hälsar på mig! Senast de var här var när jag flyttade in! Så det var ett tag sedan... Visserligen har jag varit hemhemma ett par gånger. Dessutom gjorde jag en impulsgrej! Jag skulle ju igentligen inte åka hem under påsk, med det ska jag nu! Jag föjer med päronen hem på tisdeg kväll! Det ska bli jätte roligt att träffa min stora lillasyster!

Ciao belli

Fredag!

Ja så var det fredag... Just nu sitter jag i min korridor jag har varit på tackfest... det var ganska kul!...Vår käregeneral försavann... Vi vet inte var han är... men eftersom han är äldst så kan han ta hand om sig själv... Jag hoppas Mia och joel palrar sig hit och svänger sina lurviga med mig  och teknologerna/ekonomerna.. nu hör jag att de plockat fram singstaret... då kommer det bli spännande... eller snarare... det låter faan! Och nu kom det ut två helt okända tjejer från min toalett... spännande!
aja nu ska jag joina korridoren!
Ciao Belli... Vorrei una bella notte!

En spontan torsdag

Jag skulle bara till hg och ta en max två öl, och se bandet som spelade. Det slutade med att jag tog många fler öl och stannade till stängning. Det var sjukt bra musik,(bandet var sådär helt okej om man satt i rummet bredvid) men efter bandet när det var männen i båstet som stod för låtarna. Jag hörde för första gången ute en låt av Le Tigre Jag blev extas! Jag virrade runt och jag inser idag att jag var nog lite rund underfötterna, men gud vad roligt jag hade! Sedan körde vakten ut oss när de hade tänt lyset och vi stod i en ring och sjöng stad i ljus, eftersom den inte spelades.

Det var sjukt kul! Desutom mådde jag oförskämt bra i morse!

Ciao belli

RSS 2.0