Söndag och om 7 dagar är jag hemma!

Nu sitter jag här och försöker fördriva tiden, det finns jätte många vättiga saker jag skulle kunna göra men varför göra det när man kan göra ingenting.

Igår var Hanna, Karin och jag på stan i Pau och shoppade lite. Jag fyndade faktiskt lite, så det gjorde mig lite mindre bitter.

En jättefin (och kort) blommig kjol och en randig tröja. Kjolen ska jag ha på mig nästa gång jag går ut och partar!

På tal om party så blev jag sjukt festsugen, men det är ju generations fest om mindre än två veckor yeeey! Det ska bli riktigt roligt! Jos vad sägs om lite Grease? ;)

Men nu ska jag förbereda mig mentalt på att sitta och huttra i matsalen (ja familjen har en matsal) och hoppas på att det blir gott!

biz ou la barbe!



9 dagar kvar snart 8!

Okej, kl är 21:26... Det är fredag... Vad ska man göra då?

Det man inte ska göra är att inse att man redan har sett sina två nyinköpta filmer (och upptäcka att man visst sett en av dem), smakat på den lyxiga fredagsmaten och säga njaaa... det här var ju inte så bra... inte äta choklad chrunchies till fredags mat... ha på sig pyjamas (och ha haft det sedan kl 18).. fundera starkt på om att kanske sova vore det bästa.

Jag vill inte vara i frankrike längre... Det är inte roligt, jag vill hem där jag kan göra vad jag vill, när jag vill (nästan).
Dessutom saknar toffelhedvig den andra tofflen...

Biz eller la barbe!

Torsdag, en dag mindre kvar!


Idag verkar inte bli en bra dag, fast den kan inte bli så mycket sämre.
Jag vaknade av ett sms från Karin : Tentaresultat på mailen, wiiee.. eller? Nej, jag hade på känn att jag skulle få U på eländet. Men vad säger man tredje gången gilt kanske?

Sedan när jag skulle äta frukost fanns det i princip ingen fruckost, lite torrt brot och sylt. Tack för den. Tur att jag fick i mig mitt kaffe iallafall.

Nu ska jag snart iväg mot camus för att äta tre rätters för 2,9 euro det är ganska okej pris, eller? Ska träffa Petra på vägen. Tur att solen skiner, men det ändras fort här nere... Men jag ska åtminstone få ha min fina nya vår jacka på mig, och det är väll 14 grader (varmt!) ute. Så det kanske gör den här dagen lite bättre.

Mitt konstaterande för dagen: Borta sämst, hemma bäst!

Jag kan smälla på ett litet leende om jag vill, även när jag är bitter.

Biz

Glömt bort bloggen igen

Ja det händer oftare och oftare och jag skriver mer sällan. Det kan del bero på att jag läser franska nu och det tar ganska mycket tid och så finns det ju en annan som jag ger ganska mycket tid till.

Nu sitter jag iallafall nere i Pau och längtar hem lite grann, jag tycker vi har fått alla intryck vi kan få och vi har observerat det mesta. Visst familjen är jätte trevlig, men då måste man va just det, trevlig hela tiden, man kan inte vara trött och grinig.

jag antar dessutom att det är dags att vara trevlig med familjen snartär det en av de två "stora måltiderna"  i veckan en på onsdagar och en på söndagar, är det inte oerhört franskt!

Ja om det finns folk som fortfarande läser min blogg så ska jag försöka ta upp mitt skrivande igen. Det är ju ett bra sätt att ventilera sig och visa världen hur dåligt jag stavar och att jag särskriver hur jag vill och att styckindelning inte ens finns på kartan.

Bisous de la france

RSS 2.0