Jag tycker synd om mig själv!

Jag är sjuk! Jag hatar att vara sjuk, och jag är inte ens megasjuk så man ligger däckad. Utan jag är lite sjuk, men så att jag inte orkar göra saker, jag har ont i huvudet och i halsen. Jag tror till och  med att jag hade feber. Jag har aldrig feber! Men inte tillräckligt för att få tycka synd om sig själv befogenhet. Det värsta är att jag absolut inte har tid med att vara hängig. jag har inte energi till att plugga och eftersom jag har två intensiva helger framför mig nu. Så jag hoppas på att jag ska på ett misakulöst sätt bli frisk tills i morgon när allt börjar!

Min "räddning", även lite produktplacering.

Desutom har jag försökt städat mitt rum i ungefär två veckor, men det går inte... När det nästan är klart så händer det mycket så alla mina saker dumpas på golvet. nu är min fotölj fylld med kläder som jag provat och bestämt mig för inte idag... Ni vet hur man gör!

Pankakor med hallon och honung!

Jag insåg innan att jag hade väldigt mycket mjölk kvar och den gick ut idag. Vad gör man då? Jo pankakor! Efter mycket om och men (teflonpannor är inte gjorda för pankakslagande) så lyckades jag få fram några stycken. Det visade sig vara mycket mer än det såg ut... Pankakor med honung och hallon är jätte gott. Visserligen har jag hamnat i världens matkoma nu som måste gå över strax eftersom jag ska kasta mig iväg på möte!

Jösses Amalia!

Söndag kväll... Jösses vad veckan har gått fort, och nästa kommer att gå lika fort minsan, jag är uppbokad hela veckan! Men det gör ju ingenting  eftersom det är roliga saker!

En kort sammanfattning om vad jag har hittat på i veckan/helgen. I torsdags var det dags att dra på den mysiga åvven och rookie tröjan och bege sig ut på kravall! Jag kan säga att det var inte det roligaste jag gjort men jag hade trevligt! på fredagen var jag  i princip
död.
Jag somnade ungefär halv elva och störde mig på de under mig som hade fest, men till och med jag insåg att jag kan inte vara en sån kärring och klaga halv elva en fredag när jag bor i en studentbostad!
 
På lördag morgon kölagade jag dock! Eftersom när jag ska till Hemköp möts av en ganska så regäl spya precis vid ingånen. Jag klev äklad över den och hoppades att den skulle vara borta när jag kom tillbaka... Icke sa nicke! men då mötte jag Aldi och vi ringde störningsjouren och sedan var spyan borta när jag skulle ge mig av ingen.

Jag och mina Rookie vänner skulle ju jobba för våra föräldrar =) på deras lilla tillställning, så det var på med åvve och rookie tröja två gånger denna veckan! Det var roligt att jobba lite tröttsamt eftersom vissa blir väldigt dryga när de blir fulla. Vi agerade fylletaxi med, det var en spännande trip med två spypauser. Och förklaring hur ofta detta inträffar personen ifråga. Vi var lite lätt chockade när det bar tillbaka mot skytte-c!
Jag lyckades även tappa bort min mobil! Jag har haft med den på fyllan många gånger, så då kan man ju ge sig på att den försvinner när jag är nykter och ansvarsfull! Tur som var så återfanns den i Elins bil! Så då slipper jag gå skallgång efter alla nummer och skaffa en ny mobil!
 
Idag har jag ägnat mig åt att titta på film och att torka vatten (en annan historia) och haft lite små ångest över min mobil!

Imorgon är det dags för skola och plugg med nu kurs, jag är väldigt motiverad känner jag, eftersom jag vill att det ska gå bättre än förra! Sedan på kvällen är det möte som gäller tjoho! =)


Woho!

Jag har precis skapat en facbookgrupp! Är jag nördig eller vad? Den heter Flickor som kissar snabbt på krogen!
Jag tyckte att den behövdes!

Jag är dessutom sjukt pepp på Tentakravallen i morgon =)

jag borde sova men är sjukt pigg! har lust att hoppa runt lite... Men det går inte riktigt försig om man bor på korridor.. Eller så gör det det...


Hårfärgning på gång!

Jag sitter här med håret fullt av färg... Jag har längtat riktigt länge efter det! Hoppas det blir bra. Det blir nog ingen större skillnad från innan kanske lite fräshare.
Sedan är det bara en klippning som fattas och sedan är jag nöjd. Jag är så less på mitt hår, det är för långt och för ouppklippt och min lugg är jättelång något måste helt enkelt göras... om jag så ska göra det själv... men det vågar jag nog inte..

En timme kvar tills bussen går!

Godmorgon! Nu är det en timme kvar tills bussen går in till centrum så jag kan sitta och ruttna på missionskyrkans aldeles förträfligt osköna bänkar! Ja det kommer bli en fantastisk dag!
Fast en bra sak är att jag har köpt Tentakravallbiljett, så jag har redan varit en sväng på campus...
Vilket senare leder till en av de mest obehagliga saker jag varit med om!

Jo när jag hade köpt biljetten var klockan ca 08:07 vilket betyder att alla som börjar 08 (08:15) ska ta sig snabbt till skolan... Jag sätter mig på cykeln och börjar styra mot märkesbacken... Jag kan nämna att det är snorhalt ute också vilket bidrar till lite extra spänning!
Alla cyklar som idioter upp för denna backe och jag kommer från andra hållet, försöker hålla mig så mycket åt höger som möjligt utan att hamna i diket! trots det håller jag på attt bli påkörd (frontalkrock pratar vi om då) ett antal gånger!
människor är sjuka i huvudet på morgonen, har de så brottom kan de väll ställa klockan lite tidigare så de inte behöver köra ihjäl stackars mig!



Sviterna efter tentaskrivande

Jag kan inte sova... Det är väll så det blir när man har varit vaken till 4... Men vist klockan är ju bara 20 i 2... men snart måste jag sova... jag ska ju trots allt på föreläsning i morron.. nu kurs, ny start.  Är dock inte lika motiverad längre... Det tog tre dagar för mig att tappa motivationen. Starkt jobbat.
Nä nu SKA jag sova!

Söndag!

Idag är det söndag och det har minst sagt varit en intensiv helg, men ack så rolig. I fredags firades det att tentan var inlämnad. igår mådde jag inte kalas, vilket inte blev bättre av att inte äta alls mycket: ett knäckebröd, två råa morötter, lite kladdkaka(tack Ruff) och Chips (tack Michaela och Zara). Men jag piggnade till vid nio/tio tiden så vi hamnade på vårt älskade [hg], det var visserligen inte jätte mycket folk som man kände men det var roligt ändå, jag tog det ganska lugnt av förklarliga skäl...

Idag försöker jag motivera mig till lite städning och tvättning, det går sådär bra! jag är mest sugen på Pizza. Så jag tycker Linnea kan komma tillbaka från Ikano huset så vi kan äta...=)

I fredag så firade jag tentan med att shopppa lite med, jag älskar Monkis rea, deras kläder är ju inte precis dyra ivanliga fall, men det finns fortfarande snygga saker på rean tillskillnad från andra affärer (läs H&M, Gina Tricot).

Mä nu får jag väll gå till tvättstugan och ragga upp en (eller tre) tvättmaskiner =)

Miss match på hög nivå

det jag har på mig nu är inte ens miss match det är så illa så det kommer inte ens upp en bild på det... men om jag säger turkost och om jag säger rött... sticker det i era ögon?


Jag vill bara gå och gömma mig!

Nu är  jag nära bristningsgränsen!
Jag har kört fast! Jag har inte så mycket kvar... Men ändå har jag kört tokfast. Jag antar att det är därför mitt case är värdelöst från början! Det är väll bara att bita ihop, natten är ju ung...

Åh jag är enormt trött på detta!  Jag orkar inte mer!  Waaaaahhhhh!

Så nu har jag avreagerat mig en gnutta! Nu ska jag rycka upp mig och skriva om Tommy och Annika ur ett klass perspektiv!




Vad jag vill ska hända!

Följande saker skulle jag vilja att de skulle hända (underligt nog är de tentarelaterade)!

1. En liten tomte skulle komma och skriva min hemtenta åt mig.
2. Om tomten inte kommer, så skulle jag få världens inspirationsrus och kunna skriva klart allt på en kvart (med korrekta referenser)
3. Att det står på it's "Eftersom April skämt är väntade första april så tidiare la vi detta: April April, Tentan och caset är bara ett skämt, ni behöver inte lämna in det"
4. Jag vaknar i morgon och det är söndag den 11:e jan och jag har fortfarande kvar det jag har skrivit hittils.

Ja jag kan nog fortsätta ett tag till, men nu ska jag faktiskt ta och skriva lite till.

00:00

Oj spöktimmen är här när jag skriver detta. Vad spännande, det är så svårt att sitta och plugga vid datorn. Det är så nära och så lätt att bara klicka lite gran och huxflux är man inne någonstans, antingen snokar man runt på fejjan, läser bloggar, kollar på klädsiter/prylsiter eller samtliga ovannämda. Just nu sitter jag och planerar två halva temadagar om kommunikation för en 8:a. Jag är bara glad att jag slipper gå på dem.
Jag tyckte verkligen att bildspel och temadagar var enormt fantastiskt roliga när jag gick i 8:an. Eller kanske inte.

Nattens soundtrack : La route de nuit med Raphaël

03:13

Nu är klockan över 03:13 och jag har insett att jag har vänt på dygnet, men sedan är frågan om jag bryr mig? Det är ganska mysigt att vara vaken på natten. Det är ju bara det att jag gillar att vara vaken på dagen med, hur löser man det? Jo man får helt enkelt sova så lite som möjligt.
Jag måste ju upp och skriva på min hemtenta som det inte blev så mycket skrivet på idag. Det är precis som förr, man kan helt enkelt inte lära gamla hundar nya trix. Fast eftersom jag bara är halvgammal så kanske det finns en gnutta hopp om några ny trix?

Tortellini & Godis

Ja nu var det dags, nu ska man inte lämna huset tills på fredag. Jag har bunkrat upp med tortellini och godis, allt man kan behöva när man ska skriva tenta. Just nu sitter jag och ventilerar mig lite, det är ganska skönt att skriva av sig så man lättare kan koncentrera sig igen.
Ja det är bara att hoppas att det går vägen. Lycka till ni andra som också sitter och tenta pluggar eller sitter och traglar med en hemtenta!

Jag blir så trött!

Detta blir ett uppföljningsinlägg på mitt Java inlägg... Förutom att jag inte kommer åt min bank sida har jag nyss upptäckt en annan fiffig sak med Java... Jo att jag behöver det för att kunna logga in på CSN... och ni studenter vet vad man ska göra där vid denna tid eller hur? Jo studieförsäkran!
Varför kan inte saker och ting gå vägen?
Svar: Murphys lag!


waaaah!

Tro fan att detta bara fattades på denna dag! Min ena sticka trillade ner på golvet... och GICK I SÖNDER!!!!

Nu vill jag bara sova och vänta på at en ny dag men ny potential ska komma!

Snälla dator sluta hata mig!

Jag blir galen, vad har min dator emot mig? Varför kan saker och ting inte bara fungera? Det känns väldigt roligt när man försöker få rätt Java funktion till datorn så man kan komma åt sin internetbank (det är ju ganska bra att kunna betala räkningar och se om man har pengar kvar). Men efter 7:e gången så blir man lite less speciellt när de formulerar texten som de gör.





"Hoppsan" kan det bli mer fördummande?


va söndag, redan??

Och nu var det helt plötsligt söndag, jag vet inte vart den här helgen har tagit vägen, eller jo det vet jag ju. Jag har jobbat på [hg] och man orkar inte gå upp så tidigt om man slutar runt 4 på morgonen. Men nu har jag laddat med en kopp kaffe och ska sätta mig och skriva det förbannade caset. Sedan är frågan om jag orkar ta mig till repet idag... eller frågan är om jag inte borde plugga istället...

En liten utvärdering av folket på [hg] fredagen jämfört med lördagen. I fredags var det mycket skönare folk än i lördags. De var lite små dryga, jag vill inte peka ut vad det var för folk, men det var inte lärare... bara det säger väll en del.


Tant Varning!!!

Okej, nu är det såhär att jag sitter på mitt rum. Jag insåg till min fasa att jag sitter på min stol med tofflor, en stickning i knäet och en kopp te vid sidan om. Det är soligt ute och jag funderar på om jag ska gå på en promenad. Jag känner mig jätte tantig! Dessutom har jag gnällt över mina krämpor.
Jag är helt enkelt en mini tant.




Mina tant redskap


Ett litet dagens outfit foto för att visa att jag inte är gammal och grå!


Tillbaka Hemma

Nu har jag kommit tillbaka hem till Linköping. Ärligt talat det känns som hemma nu, jag har saknat folket här massor. Visst jag saknar mina vänner i Skåne med men jag har ju valt själv att flytta hit och det är ett val som jag är oerhört nöjd med.

I morgon är det dags för första jobbpasset på [hg] och det ska bli roligt, visserligen så känner jag många som ska gå dit (och definitivt inte jobba). Men det kommer bli roligt i alla fall! Det är ganska skönt jag behöver inte planera vad jag ska ha på mig, det är ju overallen och rookietröjan som gäller. Kanske inte värdens snyggaste eller jo kanske ;)


Ps jag har träningsvärk efter mitt släpande av packning, men jag lyckades komma fram med den Ds


Jag klättrar på väggarna!

Nu känner jag att det är dags att åka tillbaka till Linköping, jag och mina älskade föräldrar börjar gå varandra smått på nerverna. Jag har nog vant mig ganska bra med att bo borta från dem, och nu är det samma känsla som precis innan jag skulle flytta. Visserligen kommer jag komma hem ganska sent och jag har ingen mat hemma men det är det värt, bara för att få komma hem! Jag klättrar snart på väggarna!


Jag hade gladeligen åkt hem i morgon eller idag, men jag ska åka hem på tisdag! Min mamma sa "ska du sitta ensam på trettondagsafton" och tydligen gällde inte "ja" som svar utan jag åker hem på tisdag.


Dessutom så gråter jag snart över min packning! Det kommer antagligen bli en rullväska och en hockytrunk! Det är mycket väska för en ensam tjej på tåg!


LOV?? Hallå? Vart tog det vägen?

Vart tog jullovet vägen? Jag hade ju tänkt plugga och träffa vänner men det har inte gått så bra med det. Och nu till råga på allt så har jag dragit på mig en megaförkylning. Ikväll är det lördag och då vill man ju gå ut och festa med sina kompisar, men nej inte jag för jag kunde ju inte låta bli att bli sjuk (även om förkylning normaltsätt räknas till sjuk, men när man har feber, ont i halsen, hostar och snorar då är man sjuk). Vill ni ha mer detaljer så finns det...
 
Jag vill ju klä upp mig och sminka mig fint men jag kommer antagligen somna innan kl 23. Vilken rolig kväll!


Nu ska jag packa med, eftersom jag har insett att jag har utökat min pakning ganska rejält sedan jag kom tillbaka hit. Dels så tar en symaskin ganska stor plats! Och så har jag shoppat loss här nere med!


Nä nu ska jag gå och snyta mig!


RSS 2.0