Jaha... En till extremt givande dag i skolan

Igår hade jag Kulthis kl 08:20 till 09:40 och mellan 09:40 och 13:20 hade jag håla... Kul... Nä inte alls! Visst jag fick faktiskt läst en hel del i den käre "Räddaren i nöden". Kl 13:20 var jag i salen där vi skulle ha matte, vi pratade och undrade när läraren skulle komma. Efter ett tag kommer "hon den där med träskorna" förbi svischande och piper att Sten kommer snart.. Och det gjorde han han ursäktade sig och sa att han trodde det var måndag, jaha... sedan satt man där och han hade genomgån resten av lektionen... (för övrig så förstår jag inte alls vitsen med det vi gör, men det har jag inte gjort sedan vi började denna kurs) efter matten var det dax för NK vi kommer dit och kära lotta ger oss två papper. ett med frågor på och en utverdering. Hon säger att vi får gå när vi är klara... TJOHO 4timmar och 40 minuter av håla för 1timme och 15 minuters värdelöshet... Det var det INTE värt!

Idag italienska 0820 titta på en film, "in solo italiano, senza sottotitolo" Jaha nice en film på grötig italienska utan text- inte ens italiensk text... Visst den var ganska charmig... Tur att matilda och maria kunde tolka för mig och annika! efter italienskan var det dax för matte - igen... Usch... Sedan går jag och anna ner och petar i oss av maten...  I bibloteket fick vi reda på att  vår svensklärare är sjuk! TJOHO det betyder att jag har hetsläst min bok fö att sedan INTE redovisa den!

Idag är inte skolan min bäste vän precis!

Borta eller hemma?

Jaha... Nu har malin och sofia åkt till tailand/australien... det betyder att ytterligare två av min innan ganska stora umgängeskrets har packat sina väskor och lämnat sverige. visst efter gårdagen vem kan klandra dem? is, snö och blåst... jag trodde att jag bodde i den södra delen, och att vi helt enkelt skulle skippa vintern i år... fel fel fel... antagligen så kommer snöstormarna bara lite senare i år... så än kan man inte hänga undan vinter jackan och ta framm vår skorna utan vi får allt ge oss till tåls lite till.

RSS 2.0