Snälla roa mig! Någon!

Jag är så uttråkad att jag tittar på Jerry Springer! (Förövrig det måste vara fejk för så sjuka människor finns inte)
Snälla roa mig!

Ciao Belli

Måndag!

Idag har jag och Syster gjort Birsta City (ja det heter faktiskt så) osäkert. Vi shoppade massor... Överväger om jag ska fotta och lägga upp bilder... kanske i morgon... jag har ju inte så mycket annat för mig.

Jo det jag igentligen skulle säga var att det där med att inte bråka med mor min sprack idag. Men det är åtminstonde rekord 7 dagar...

aja

a domani belli

Internät under infravärman!

Nu sitter jag och tittar på havet från verandan, det är fortfarande ljust ute så man ser andra sidan av sundet! Det är mysigt och nu har min familj gått och lagt sig. Det är skönt med lite lugn och ro. Det är en lite stuga och nu har vi varit här i snart 7 dagar, det är det längsta jag har umgåtts med dem på länge. På torsdag blir det rekord, jag var inte ens hemma 10 dagar över jullovet.

Nu har jag hållit på så länge med inlägget att det faktiskt har börjat skymma lite… men bara lite.

Nu har jag kommit fram till att jag har blivit lite trött på min familj. Ioch  med att vi inte har bråkat än vilket är lite underligt. Det brukar vanligtvis ta tre dagar. Men då är det väll läge att hålla sig borta så det håller sig tills på torsdag!

Du ska jag snart gå och borsta tänderna… men bara snart.

Ciao belli


Norrland

Nu sitter jag hemma hos Linda i Älamdsbro. Jag skriver lite nu. Men ett mer utförligt inlägg kommer komma. Med bilder.
Som nämnt ovan så är jag i Norrland, i skogen i vår stuga. Här finns det förövrigt lite lustiga saker så som enorma rosa kaniner med hagelbössor, och kolektautomater. Det vill säga kortautomater till kollekt i DOMKYRKAN i Härnösand.
En annan sak är att den här delen av Sverige är foppatofflornas och träningsoverallernas förlovade land!
Man kan se ut hur som helst och det finns alltid någon som ser värre ut!

Igår var det midsommarafton och Linda, Becci, Josefine och jag åt mat och cheescake! När Josefine gick för att jobba hyrde vi film och tog fram chipsen! Sedan var vi i trans, tre tjejer och Twilight! Jag behöver inte säga mer men det märks att det är kvinnor som har gjort filmen! Se den!

Ciao belli

Måndag

Nu kommer mina päron och min syrra om ca en timme och mitt rum ser lika illa ut som när jag börja skriva om att det behövs städas. Eller riktigt lika illa ser det faktiskt inte ut. Nu har kläderna förflyttat sig till väskor. Men jag tror jag ska ägna lite mer tid till att dricka kaffe. Det är godare och lugnare!

Desutom tänkte jag att de kanske ville gå en promenad till campus, så jag kan hämta min cykel (om den finns kvar)

Ciao Belli


Att städa eller att inte städa

Okej nu blir det ett till inlägg om att städa eller inte städa. Men nu tillkommer faktorn att packa eller att inte packa!

Jag har sjukt svårt att få mig att städa. Man undrar hur svårt kan det vara egentligen? Men jag tänkte att de kanske blir roligare om man tar på sig ett par snygga skor! Det är väll värt ett försök åtminstone!

Det fick bli dessa små skor, ni som känner mig vet hur sällan man får se mig i ett par skor som dessa.

Ciao Belli


....

Okej... Nu är det oficiellt jag är SÄMST på att städa... så jag skjuter på det... Nu ska jag gå till hemköp och köpa popcorn eller chips och sedan kolla på tv alternativt läsa i min bok "Minnet av en mördare" mycket spännande!

Ciao Belli

Just det, det är ju lördag!

Jaha! Det är lördag! Jag kommer antagligen tillbringa den instängd i mitt rum läsandes. och när jag har läst ut min bok så kanske jag brovar alla mina kläder och klär upp mig för att sedan börja på en ny bok. Jag har tråkigt!

Ciao belli

Två timmar och redan uttråkad!

Jag har varit hemma i cirka två timmar och är redan brutalt uttråkad! Jag vet inte vad jag ska göra, eller rättare sagt jag vill inte städa. Jag orkar inte. Men om det inte ska vara riktigt sunkigt när jag kommer tillbaka nästa gång så bör jag ta tag i det! Det går nog lättare nu när jag har trollat tillbaka Spotify till min dator efter den tog bort det.

10 min senare…

Nä nu får jag allt ta mig i kragen och sätta igång! Nu har jag åtminstone granskar facebook riktigt noga. Så det finns inte så mycket annat att göra!

Ciao belli


En stjärna mindre

Tydligen så, var det i  måndags det hände. Då du bestämde dig för att nu fick det vara nock. Mina föräldrar väntade med att berätta tills jag hade kommit hem. Jag vet inte vad jag känner, det är givetvis sorgligt, men det liv du levde innan var knappt värdigt. Jag gnällde alltid, och tyckte att du skulle ta tag och göra något. Men det tyckte inte du.
Jag kommer att sakna dig, det har jag alltid gjort.
En stjärna har slocknat från himmeln. Morfar.

one time at bandcamp!

... Ja nu är jag hemma, eller jag har varit hemma sedan igår kväll. Var har jag varit kan man undra. Jo jag har varit på "tour" med lithe blås och det har varit sjukt kul. Kortfattat har det innefattat bussresa, drinkblandande (och drckande), spelande och öl!

Ciao belli

Onsdag... kanske?

Jag var precis nere och hämtade min tvätt, och när jag kom in i korridoren mötte jag Martin, min granne. Han hade den där pilemariska och extremtkoncentrerade blicken när han skulle låsa upp sin dörr. Martin kl är 23:11 starkt jobbat!
Det var kanske lite blött, eller?

Ciao belli

Shopping skryt!

Idag var jag ungefär 40 min sen till grupparbetet. Av någon mystiskt underlig anledning kan jag inte komma i tid om mötet är kl 10. Kl 9 då är jag i tid 11 kanske jag kommer i tid...
Det gick bra, vet inte om jag tillförde särskilt mycket, men jag läste grupp c3s rapport åtminstone.  Sedan bar det av hemåt och givet vis eftersom det var sjukt fint väder igår var det snorkallt när jag skulle cykla hem.

Efter att Jag hade ätit och snackat skit med Josse så bar det av mot stan!

Jag fyndade (mitt planerade fynd) en röd Kånken, som jag älskar lite grann allt. Jag fyndade även ett par röda skor! Det var en röd dag idag med andra ord!

Jag är sjukt nöjd, sedan fick jag lite besök. Sedan bakade jag kaka till korridoren förde var de värda!

Ciao belli!


RSS 2.0