Jag + Teknik = Dåligt

Jag blir så trött. Jag undrar varför saker inte bara kan gå smidigt. Jag har beställt en ny mobil, och bytt operatör men flyttat över mitt nummer. Idag har de aktiverat mitt nya simkort. Men jag har fortfarande ingen ny mobil vilket är dåliigt eftersom min gamla är operatörslåst. SUCK! Dessutom tror jag inte att den nya mobilen kommer förens nästa vecka någon gång!

Jag har sånt himla oflyt när det gäller sånt här!

ci vediami

Trött!

Jag har hängt med Aldi sedan jag kom hem från mötet, (som för övrigt var riktigt roligt) vi har tittat på vänner och druckit te. Det är konstigt klockan är inte ens elva och jag är redo att sova! Jag blev riktigt trött. Men det är bra för då kanske jag kommer upp tidigt i morgon så jag kan laga lasagne och plugga och även vara i Key vid 12 och ragga upp lite faddrar (SÖK FADDER!) för att sedan ha seminarie kl 13.
Det blir en lagom intensiv dag i morgon, vad bra då kanske jag hinner med saker som jag bör göra. Typ plugga! Nä nu är det sov dags för lilla mig!

Ciao belli

Soffhelvetet

Jag kan få lite konstiga infall, ni som känner mig har väll märkt det. Idag så fick jag Joel och Tim att hjälpa mig med min soffa (som jag impulsköpte). Jag tänkte att det skulle gå att ta den på bussen, för den är inte så stor. Det tyckte inte busschaffissarna om, speciellt inte den vithåriga tanten, "Det är ingen flyttbil!". Nä det är det ju inte!
Så då ringde jag Elin, hon kom till undsättning med sin lilla lilla bil. Det gick inte så bra "Hur tänkte du nu?", jo jag tänkte inte alls. jag bör tilläga att mitt ögonmått inte tillhör de bästa (vilket ni kanske har förstått). Så jag sprang tillbaka till Myrorna och lånade en skiftnyckel, och det var bara att skruva isär den.
Vi vände och vred på den, men den villeinte få plats i bilen! Så det slutade med att Jag och Tim tog bussen med själva stommen, och kuddarna och benen fick åka med Elin och Joel i bilen. Nu gick det bra att ta den på bussen (busschaffissen var inte överlycklig men det var inget folk). Nu har jag skruvat ihop den och den är så fin så!

Tack Elin, Joel och Tim ni är lätt värda lasagne (Med kött)!


Mitt älskade soffhelvete!
Ciao belli!



Måndag morgon och solen skiner

Då var helgen över och dags för en ny vecka med en ny kurs. Helgen her varit rolig med mycket häng. Vår FOUL docka blev visserligen brutalt mördad, vilket vi sörjer djupt.


Här ser vi bovarna!

Vi har även visat våra sanna jag (kanske) på Dömd eftersläppet. Då vi var utklädda till töntar/nördar. Vi var väldigt snygga!

Jag och Linda i våra finaste kläder, det var ju fest!

En spexig sak med helgen förutom flams och trams, är att jag impulsköpte en soffa! Så nu efterlyser jag lite bärhjälp! Den är inte så stor så man skulle kunna ta den på bussen, om inte annat bara för att se hur folk reagerar på en soffa i en buss! Jag tänkte lägga upp en bild på soffan,men eftersom min mobil inte fungerar helt pga förklarliga anledningar kan jag inte få över bilden hit, men det kommer komma upp bilder på den snart!

Ciao Belli

03:12

Det är nu om någonsin man ska skriva blogginlägg, lite lagom lullig. Jag gick hem ganska tidigt, jag tappade bort alla och fick int i fötterna och blev trött .. på samma gång då ville jag hem, jag hittade någrablåsare (från den yngre generationen) som hade sällis (världens fulaste ord men jag gillar det) med migtill ryd och bjärnkärrsgatan!

Det har varit en rolig kväll, jag blev inte så full som jag hade planerat. Vilket nog är ganska bra känner jag nu när jag strax ska gå och knyta mig. Men sammanfattningsvis så har kvällen varit klart roligt trotts borttappning av vänner och vante!

Ciao belli

Den lilla plast grejen

Carro visade sina kunskaper och färdigheter i måndags genom att göra en liten fyrkant av plasten på cigarettpaketet. Man skulle önska sig något och stoppa den i BHn och om man hade glömt bort den när man tar av sig den på kvällen så skulle önskningen slå in. Jag fick den, jag önskade, jag glömde och jag hittade, Dock kan man säga att den dagen var önskningen ganska motsägelsefull mot vad som hände. Men jag blir glad av att titta på den lilla plast biten.

23:50

Ikväll var det quiz på Harrys som gällde och vi var lätt bäst! (kanske inte) Det var trevligt! Musik, öl och goda vännerssällskap är ju alltid toppen! Dessutom en kopp te på det är bara bättre!

Nu sitter jag och väntar på att min tvätt ska bli klar, äntligen har jag fått tummen loss och slängt in tre tvättar. Det blev bara tre sedan tog tvättmedlet slut...
Men mamma och pappa kommer upp om en och en halv vecka, och då ska det storhandlas.

Nu har jag bestämt mig för att stanna i korridoren nästa år med, vi är fyra som stannar. Kanon! Så nu ska jag fixa till det, för då är det värt att anstränga sig! Desutom kommer mamma och pappa ta med sig bokhyllor upp så jag kan få riktiga bokhyllor... tredjegången gilt!

Imorgon är det kravall, tur att min mobil har lagt av det är både bra och dåligt, på fyllan är det bra då skickar jag inga fyllesms. I vanliga fall är det dåligt eftersom jag kan inte riktigt få tag på folk, det roliga (läs lustiga) är att folk kan ringa mig (ibland) men jag kan inte ringa dem (Jag har pengar på kontantkortet).
En annan sak är att jag ska lyckas klämma in en klassfest, en förfest och en kravall imorgon, men efttersom jag är jag så går det, eller så har jag däckat på klassfesten...  Dessutom ska jag innan allt detta lyckas inhandla tyg, och jag har inte fått tag i någon "skarfs" än. Lite jobbigt, det borde ju vara ganska lätt eftersom det finns en i huset bredvid. Men men.
Nä nu ska jag göra något annat

Ciao belli



Bye bye TVÄS2 and PA2 here we come!

Ja idag var dagen D. Just det tentan för TVÄS2! Om jag ska vara riktigt ärlig så vet jag inte alls hur det gick, men vad säger vi mia, en bra övning till omtentan?

Det känns enormt skönt att ha det överstökat, en av mina stenar har släpts från mitt bröst.

Jag hade tänkt varit jätte produktiv och tvätta, men jag var tvungen attt ringa telia och jag hamnade i telefonkö (yeey) "vänte tiden är ca 5 min" yes tänkte jag men sedan "du har plats nummer 29 i kön" happ, så då var det bara att vänta, skriva lite listor. Jag kan ju säga att det tog längre tid än fem minuter!

Jag känner mig ganska pigg och lättad men saker och ting moler fortfarande i bakhuvudet och i magen. Men men, har man saker att göra så tänker man inte så mycket.

Ciao belli

Ce Jour d'enfer

Cette fois j'ecris en francais, parceque il fut que j'ecris parceque, je ne me sente pas bien du tout. Jai eu mon coeur ecrasse, mais j'arrive pas detre fache de lui. il a que dit la verite. Mais pour moi c'est tres dur parceque c'etait la seule fois que j'ai pas ete cynique et reserve, cette fois j'ai ete naife, et je suis toujour naife. Je me sent comme il fait deheurs, froid, il neige. Quand la ciel pleur il pleut, et quand il fait froid il neige. Et dans moi il neige!

J'espere meme que il va ce changer sa vie, que il va tomber pour moi, mais quand on as un histoire dificil, c'est la vie. Le pir c'est que j'ai oublie comment ca santit d'etre blese.

J'envie d'ecrire de ca tout la nuit, mais j'en as marre, frenchement maintenant je suis presque fache, et cest dificille, parceque je toujour son visage sur la retine. Et je sent toujour son ecense! Et cest trop dificille.  Pourqui il y rien qu'est facile? Ditez moi s'il vous plait, qu'est-ce que j'aura fait?
Je sais que jai sais plusieurs d'fots gramatiqus et des autres fauts... Mais je m'en fou! Jai un calliou dans le ventre, et il va pas disparetre.

S'il te plait t'en fait pas! Et quand tu l'as fait tu t'en vas tres loin d'ici. (S'il te plait t'en fait pas...)

Ensam

Jag sitter ensam i bibloteket, klart inte helt ensam, men här är ingen jag känner. det är både störande och skönt, jag blir inte lika distraherad när jag är själv. Men nu har jag varit produktiv en stund, och det börjar klia i benen. Jag är som ett barn, jag kan inte sitta still under längre perioder. Undrar hur det ska gå på tentan?

Ciao per ora

Måndag... på dåligt humör.

Nu är jag äntligen framme. det tog visserligen lite längretid än jag trott. Jag tänkte skriva en lista på saker som förstör en dag.
- Stiga upp och inse att det inte finns några rena kläder (bara de där som man alltid har på sig när det börjar sina i garderoben)
- Ringa till Canada utan att de svarar
- Vara sen
- Inse att cykel låset har frusit/gått i sönder alternativt båda.
- Cykellåset är av modell större så det kommer knappast gå att klippa av det
- Gå till Campus
- Bli omgådd av en 75+ gubbe
- Att inte ha någon att äta lunch med
- att ha tenta på onsdag (väll?) och inte alls veta vad kunskap är...

Jag tror jag behöver en kram! Nu ska jag försöka omvända min negativa energi till produktivitet och plugglädje, önska mig lycka till!
Ciao

Ja jisses..

Gud vad mycket bloggande det har blivit idag. Under kvällen har jag kommit fram till några saker för det första att jag blir ganska jobbig när jag har tråkigt så förlåt för det och att det är en enormt liten värld!

I morgon ska jag plugga seriöst och tänkte bege mig till biblan på campus och sitta där hela dagen. Någon som känner för att göra mig sälskap?

Ciao

Igen

Man kan se på min blogg när jag pluggar, även om jag inte skriver att jag gör det. Det är då jag skriver fles inlägg. Jag försöker, men det går långsamt och nu börjar det bli dax att tänka på middag. Eftersom jag inte ska gå på repet idag har jag mycket tid (två timmar extra). Så nu ligger min koncentrattion på att bestämma vad jag ska äta istället för på texterna. Hade det inte snöat hade jag gått en runda för att kunna koncerntrera mig bättre. Men jag tänkte att jag ska göra ett ryck. Tänkte titta på moulin rouge ikväll. Det var länge sedan sist, man kan se den många gånger om!
Ciao

Lite som att bo i en snöglob

Jag känner mig både pepp och opepp på att plugga. Jag vill men det går sådär. Jag tror jag tänker på aldeles för mycket andra saker. Men nu har jag hämtat en kopp te (dock inte något jordgubbs te) så jag kunna motivera mig själv lite mer.

Katie Melua är ett mysigt sällskap till tekoppen speciellt http://www.youtube.com/watch?v=e79wDMhO_hA den är mysig!


Neeeej!

Nyss när jag vinklade upp persiennerna så såg jag något som inte alls gjorde mig glad! Det snöar! Jag vill inte, det var ju jätte fint väder igår varmt och skönt och så ska det snnöa idag! Jag vill nästan lägga mig ner på marken och börja gråta!
Men istället ska jag brottas med lite kurslitteratur så jag kan få en klarhet över Vad kunskap är...
Ciao belli

Lördag!

Jösses! Nu är jag äntligen hemma.. eller jag har väll varit det i typ 20 minuter. Det var segt att komma upp i morse, men när jag väl var ute så var det vår, solen sken och det var hyffsat varmt. Jag kom in på hemköp det var inte mycket folk, inhandlade pajindigrenserna. för att sedan traska hem. Satte igång med pajen på direkten. Det blev lite inprovisation men men, det har väll ingen dött av.
Jag skulle träffa blåsflickorna kl 12, kl 12 tog jag ut pajen ur ugnen. Sedan så bytte jag snabbt om till blås kläderna letade upp mitt senaste förvärv i huvudbonad, en gloria, jag är ju så oskyldig så jag tycker att den passar mig. Hemma hiss Linda-Mari blev det massor med mat, sång och lagom apfel.
mötet öppnas 15... sedan gick det utför. Säga vad man vil om blåstet så håller de hårt på mötesformalia och såvidare, och mötena är väldigt seriösa... faktiskt så seriösa att kl 2230, var mötet klart och vi lämnade C3... Inser ni hur lång tid 7,5 timme är.  speciellt när min mobil dör i början av mötet så jag kan inte ens skicka små uttråkade sms. Desutom verkar det som om mina föräldrar vill ha tag i mig eftersom jag hade ett antal missade samtal, och sms från dem. Så jag får ringa dem i morgon bitti!
Nä nu ska jag sova!

Rättelse!

nämen jag är nog lite förvirrad, så ovanligt... Det är ju faktiskt fredag idag när jag sitter i bibblan!

Torsdag i bibblan

Idag är det biblan som gäller!
Jag har just försöktt ladda mit peyexkonto. Det skulle nog gå betydligt lättare om jag faktiskt kom ihåg inloggningsnamn och lösenord.. eller åtminstone något av dem. Men nej, varför ska saker gå lätt?

Så nu får jag vänta 5 min innan jag försöker på nytt att hacka mig in till mitt eget konto. Nu har jag kommit på min användarnamn åtminstonde, men mina 5 min har inte gått än tydligen... Konstig tidsuppfattning den där sidan har.

Då kan jag skriva om något roligt istället, eller roligt något jag tycker om. Mina skarfsar! Här är några på min skarfshängare!


Några av mina skarfsar.. Jag använder dock inte alla (typ den orangea)

Nä nu ska jag återvända till antingen plugg eller hackning av konto!
Ciao Belli

Fortfarande torsdag

Jag hade skrivit ett långt och fyndigt inlägg men nu känner väll nätanslutningen i Key. Så det försvann!
Men Jag vill bara nämna att jag sitter för mig själv i Key och ska plugga. Jag känner mig på ett riktigt bra humör, kan det vara att det är sol ute? Ja det bidrar åtminstonde! Det är så härligt att se folk gå omkring ute med solglasögon, skutta runt med våriga steg. Visst att man ser några mössor här och var men det känns att våren är påväg!
Nu ska jag återvända till texterna, de läses trotts allt inte av sig själva.
Ciao Belli

Torsdag morgon

Uppe med tuppen, kändes det som när jag faktiskt steg upp när klockan ringde i morse. Jag snoozade bara fem minuter så de räknas inte. Jag hade ju planerat att jag skulle göra matlådorna tills idag eftersom jag inte orkade göra det igår kväll. Jag han till och med att diska ikapp dessutom så sitter jag redan i Key!
Jag tror anledningen till att det var mycket lättare att masa sig upp är att solen skiner! Det är ganska kyligt med det är sol!


Så här snygg är jag idag, sjukt koncentrerad på kameran har inte använt den tidigare!
Nu ska jag nog ta och läsa lite i Vad är kunskap texten och dricka upp mitt kaffe innan det blir kallt.
Ciao

En mysig men lång dag...

Denna dagen har varit som två dagar. En dag med mys, pankakor och solsken! Andra halvan var full med intervjuer och diskussion, nu är jag helt slut i huvudet och vet knappt vad som är upp och ner. Insåg precis att jag inte alls är ledig imorgon utan har en ganska späckad dag framför mig, dessutom kommer jag behöva ha med mig både lunch och middag till skolan i morgon... weeii... eller inte. Just nu känner jag mig ganska opepp på det mesta. Men man får ta vara på de goda tingen i vardagen.
Nu ska jag göra matlådor! (Jag vet att klockan är snart 20 över elva... men sån är jag... mat före sömn!
Ciao

... Key...

Nu har jag och Linda sittandes med varsin dator kollat igenom våra bilder... Allt annat än plugg... Jag tittade igen bilderna från i sommras då jag och Linni var i Paris/Biarritz. Vi hade enormt roligt, jag vill tillbaka! Jag vill ha sommar, eller åtminstonde vår... idag så är det nog lite vår, men eftersom vi bor i Sverige så kommer det säkerligen komma mer snö.


Linni och jag på Casetas =)
Sangria mmm

Fortfarande i Key

Nu har vi slutat grupparbeta så nu ska jag plugga är det tänkt. Solen skiner ute och jag har inte alls lust att plugga. Idag är en sådan dag som jag hade velat sitta på stortorget i solglasögon och äta glass!


Ps. Tack Carro för "lånet" av tröjan =) Ds

I Key.. Som vanligt

Nu sitter vi och grupparbetar... Surprise! Men idag ska vi bli klara.. Tyvärr så upptäckte Emma att hon inte hittar det vi sparade ihop projektberskrivningen. Vad jobbigt, så nu har jakten på filen börjat.

Jag borde inte sitta och skriva här, men jag behöver ränsa tankarna lite innan jagg ska skriva om hum/sam-miljön. Jag tycker inte den miljön var bra heller... Men men. Hoppas folk sover gott nu på morgonen, för jag hade sjukt svårt att komma upp i morse. Sedan var det en väldigt iriterande morgon.

Men nu ska jag jobba 5 kvart i timmen så vi blir klara någon gång!

***

Måndag. Jag har blivit en riktigt fena på att försova mig, eller snarare att stänga av klockan istället för att snooza. Vilket resulterade i att jag vaknade 06:20 och min buss gick 06:45. Men jag klarade det! Ja, mina damer och herrar måste säga att jag till och med såg helt ok ut. inte som omjag hade 25 min på mig att fixa iordning mig själv och leta upp mitt liv.

Därefter var det tåg till Mantorp för VFU, vi var klara vid 12 och tog tåget tillbaka 12:14 (udda tågtider är alltid roligt). Därefter gick jag och till Myrorna för att hitta något med batik på, och jag lyckades, det är inte så snyggt men det är batik! Sedan var det att sätta sig på bussen hem till Ryd.

Med tanke på att jag inte han med någon frukost så vill magen ha lite mat. Så jag åt riktig mat första gången på länge. Det behövdes. Nu ska jag äta en Kiwi och powernapa lite innan pluggandet ska börja för att sedan avlösas med möte.
Ciao

Söndag del 2

Jag har faktiskt städat och grupparbetat idag. Även möblerat om... om man räknar en flytt på sängen som om möblering så har jag det. Det blev ganska stor skillnad faktiskt. Känns större.. lite åtminstonde. Sedan har jag varit på rep och det var riktigt kul börjar hänga med ordentligt nu. Jag ska googla efter hur man bygger akord i b skalan.. för jag kan bara i # och det blir lite jobbigt om jag skulle åka på ett solo...

I morgon är det VFU som gäller och tåget 07:10... När  min klocka ringer kommer jag tänka på er som har VFU i Linköping, kanske skicka väcknings sms... eller så är jag snäll och go och sjuckar det på tåget vem vet...

Nä om man ska packa väskan, bestämma klädsel och kanske gå och lägga sig....
Ciao

Söndag!

Idag ska jag vara riktigt produktiv tänkte jag. städa, diska och grupparbeta! nu var jag inne och läste min mail, och jag får "Dagens horoskop" Mail. och idag så stod det:

Lejonet 22. juli - 22. augusti
Ditt finns alltid massa ”förnuftiga uppgifter” att göra.
Men det innebär inte, att du inte kan välja ifrån dem - och slappna av!

Känns som om någonting inte sttämmer överrens med mina planer. Men man kan ju änga sig åt saker som får en att slappna av typ mellan 17-19 eller något i den stilen.

Chip och hoj

Jaha

Jag tänkte ju inte gå ut alls idag, men det blev en öl på hg ändå. Jag satt i soffan och kollande på Sin City sunkig som få. Sedan så kom Aldi och Charlotte ut osh var så snygga, så jag fick lust att snygga till mig och träffa lite folk. Folk träffade jag, det är nog det man älskar med hg. Man träffar alltid nogn man känner!

Nu ska jag dricka massor av vatten, jag är inte full, men jag är fortfarande lite bakfull sedan gårdagen så man kan ju satsa på att bota den.


Nu har jag blivit människa igen!

Det var länge sedan jag var så bakis som jag har vait idag. Det värsta är att det var inte så mycket igår! Men det var sjukt kul! Det fattades visserligen lite folk som jag hade velat ha där.

Nu kom jag ihåg att Spanjorens kompis försökte prata med mig när jag skulle, hem. han var sjukt på, men jag fattade inget av det han sa. men jag blev sjukt iriterad och pratade franska med honom fall han skulle förstå det bättre än engelska. Det första jag sa var : Ne me touche pas! och det gick fram så.

Äh nu ska jag släpa mig ut till alrummet och zappa runt på tvn.

REC

Nu sitter jag hemma och lugnar ner mig med ett glas vin i min väntan på Josefin. Vi har varit och sett på REC med KUL. Den var inte alls rolig. Jag är fortfarande rädd! Hoppas att jag vågar gå hem från HG själv, då förstår ni hur rädd jag är. Även om jag, Josefin och Angelica blundade större delen av filmen så var den inte rolig, det är läskigt med dogmaskräckisar, tur att den var på spanska så jag inte förstod vad de sa när jag blundade!
Nä nu  får jag lyssna på lite pepp musik och skaka av mig rädslan!

Nu kom Josie, vi ska dricka vin!

Truppen samlad!

Hela gruppen är äntligen samlad! Hälften har skrivit tenta och de ska lämna in dem idag. Jag tror det kommer gå bra för dem!

I morse var jag sen, tjoho! Tidspessimisten har börjat komma försent. Men den största anledningen till att jag var så sen var att jag hade glömt att min cykel var kvar på campus, vid Key. Så en mysig promenix till campus blev det på morgonkvisten.
Men trotts min försening är jag på mycket bra humör!

Nä nu ska jag grupparbeta mera!

Känner mig isolerad!

Jag har glömt min mobil hemma! Jag försov mig i morse.. igen. Det är andra dagen i rad.. Desutom ska jag vara på skolan hela dagen idag. Vi har ju intervjuer ikväll. Jag vill inte åka hem i snöyran för att hämta min mobil för att sedan åka tillbaka till skolan.
Det värsta är väll att när jag väl får tag på min lilla mobil är det ingen som har velat få tag på mig. Fast jag vill ju få tag på folk nu. Äh  nu ska jag väll vara lite mer aktiv i mitt grupparbetande!

Jasså mamma lilla...

Läs nu med kritik och sucka dig inte hes över mitt liv, mina stavfel och mitt ovårdade språk.


Pussar 

Mobilen har inte långt kvar...

Jag trodde att mobilen klarade av fallet i Key, men jag tror nog att skadorna har börjat komma fram nu. Som exempelvis "grön lur knappen" har fastnat lite, så när jag kollar igenom min smskorg så ringer den upp folk. Även om jag håller på att läsa sms och lägger ner mobilen i fickan en kortstund för att låsa dörren så ringer den upp. Då blir jag lite förvirrad och låter ganska tappad. Men jag är ju lite förvirrad av mig.

Slöjd och spons

Idag har jag haft slöjd. Det var roligt! jag gjorde en liten drake, de flesta lyckades göra ungefär två eller flera stämplar.. men inte jag för jag tyckte att det var en jättebra ide att göra något riktigt pilligt. Men den blev jätte fin!
Efter slöjdandet cyklade jag hem, och satte mig framför datorn för att ladda ner alla texter som jag inte har laddat ner.. DVS alla. när jag fått upp skolverkets sida så ringer Joel, och då var det sponsrunda på stan som gällde. Det gick inte så bra heller, men jag stannade på stan och fyndade lite, det behövdes (kanske).

Så nu är det råplugg kvällen ut för min del. Eller åtminstonde försök till det. Jag saknar ju självdiciplin så får se hur det går.
Men jag ska försöka.


Är det ok?

I Julas fick jag något som jag trodde var en kalender av en liten nisse som stod i c-huset. Men det var ju inte en kalender. Det var en bibel, eller "bara" Nya testamentet. Jag har inte riktigt plats för den, så då undrar jag är det okej att slänga en bibel?

Myskväll med film

Idag har vi varit i key och grupparbetat, det tar alltid lång tid för oss. Vi har en jätte bra förklaring: Om man inte trivs i sin grupp så jobbar man snabbt så man ska slippa gruppen. Vi fungerar bra i vår, så vi pratar massor och då går det lite långsammare. Tur att vi har Rasmus som skriver "så fint".

Efter det tänkte jag cykla ner på stan, men det är för kallt så jag gick hem och jag har kollat efter en ny mobil, men det är så svårt och jag vet inte vad jag ska leta efter så jag väntar på att pappa ska ha bestämt åt mig. "Pappas flicka" det är jag i ett nötskal. Visst jag lär mig sakta men säkert.

Nu har jag börjat att sortera mina papper och tidningar, men det är inte så ölätt när man inte har någon mapp att ställa dem i. Jag som inte vill (läs: orkar, vill vill man alltid) ta mig till IKEA.

Nu ska jag fortsätta röja lite, och kanske diska. För sedan är det kvalitetstid och film som gäller.

Mina damer och herrar hon har gjort det igen!

Jag är ju som en del kanske har märkt lite lätt valhänt, somliga kanske skulle kunna säga att jag är lite tappad. Det kan jag hålla med om när man lyckas med lite för yviga gester tappa (kasta) mobilen från översta våningen i Key.
Känns bra att jag nu har tappat min dator och min mobil. Skillnaden är att mobilen föll frånmycket högre höjd samt att den höll för fallet (typ).
jag ska ju leta ny mobil i vilket fall,men de gamla håller ju bättre, som vi har fått erfara nu. En grej är ju ganska läskigt, tänk om jag hade tappat den kl 12 och inte typ 17 då hade någon stackare kunnat fåden i huvudet och det hade ju inte varit så bra.

Nä nu hoppas jag att hg kan lasta in det som ska lastas in i lastbilen så den kan köra bort hätifrån och så de kan stänga dörren till hg så jag slipper höra umbrella.

Gonatt och sov gott!

Usch...

Nu har jag hela sängen full med kläder. Det blir lite som vanligt när jag drar igång med ett projekt, jag börjar sedan tröttnar jag. Men jag måste röja upp här innan jag blir galen.Här kommer några bilder på vad jag har att jobba med. Plus att det vinns mer tvätt i tvättstugan att hämta.


Det ser inte alls mycket ut på bilden, men det är faktiskt en del...


Här är lite mer, bla de byxor som jag har "ärvt" av min mamma (de brunaktiga överst i högen)

En sak jag noterade när jag fick tillbaka min kamera från Carro var att man hittade lite bilder som inte var tagna på kravallen ;)

Tvätt och garderobsstädning

Jag tänkte tvätta idag, och det gör jag! Jag håller även på att sortera min garderob, igentligen är det en jakt efter en tröja som jag inte har sett på ett tag. Det resulterar att jag har en enorm klädhög på min säng och att jag provar mina sommarkläder istället. Känns skönt att de passar, annars hade det blivit jobbigt. Jag har även insett att jag har ganska många bikinis. Hade ju varit en fördel om havet lång här i närheten, men det gör det ju inte.
Nä nu ska jag nog ta och laga lunch och fortsätta prova shorts.

Våga vägra vinter!

Våga vägra vinter vi vill ha sommar
bort med alla snögubbar, hit med flera jordgubbar
Våga vägra vinter JAG vill ha sommar!

Kommer ni ihåg var denna kommer ifrån, något barnprogram om jag inte missminner mig. Men jag minns den just nu när jag sitter och tittar på snöyran ute! Jag är SÅ less på snön nu!
Jag vill inte alls cykla till Campus snart! Det är ju snö!

Snart dax för tupplur!

Klockan ringde i morse på tok förtidigt! 05:20! Det är inte alls okej. Sedan var det att samla ihop sig för att ta sig till Mjölby. Dagen har dessutom varit totalt värdelös. Suttit med på en fysiklektion som var jätte tråkig, läraren kunde visserligen fånga "publiken" men som jag tidigare konstaterat är inte fysik min grej. Där efter hade vi språklabb det var roligt. Ganska skoj att sitta och prata med malin som satt längre bort i klassrummet. Tänk vad dagens teknink kan åstakomma (för annars kan man ju bara prata med folk ansikte till ansikte). Efter lunch hade vi tekniskgrunkurs- mojs, och det var det absolut tråkisgaste jag har varit med om! Jag kan inte ens beskriva det. Men jag är ju överlycklig över att jag inte gick teknink på gymnasiet! Efter det var det tåget tillbaka till Linköping, en sjukt ovärd dag!

Nu ska jag nog sova en stund innan mötet, så jag inte blir så grining.

=)

RSS 2.0