Lördag (fast nu är det ju söndag)

Idag har varit en lång och en kort dag på samma gång. Jag har solat hjälpt Mia att flytta. Nu bor vi typ grannar i vårat älskade fylleryd!

I fredags var det Slöjd für alle och det var kalas roligt. Vissa fulla pateter (kanske inte paterter) var drygare an andra. Man jag och Jossan hade skoj på Bonde söker fru stationen! Ibland iallafall... Åtminstonde sista omgången!

Det har hänt massor och jag vet inte vad jag ska skriva. Men nästa vecka blir kul den med. Sektions aktivas och TOUR!!

Ciao Belli

En liten parantes!

Igår hade vi koridorsmiddag, eller Ashly lagade kinesisk mat till oss! Det var kalasgott. Under middagen så var samtalet på engelska vilket ledde till vissa språkliga missar. Min favorit stod Aldi för:
Vi pratade om safarin på Kolmården och Aldi skulle säga att det fanns noshörningar där. Det blev såhär:

"You can also see unicorns on the safari!"

Ja så man kan faktiskt se enhörningar på kolmården enligt Aldi!

Ciao Belli

Tisdag, eller?

Goddag alla glada (alla andra med för den delen). Nu sitter jag i I-Huset och grupparbetar. Vårt arbete ska handla om motivation i skolan, något som samtliga i gruppen saknar.  De flesta andra för den delen med! Jag vill bara ut i det fina vädret och äta glass och sola!

Men jag har en fullspäckad dag framför mig, dessutom missar jag tacokvällen i korridoren ikväll. Lite synd! Men men sånt händer.

Nu ska jag kanske delta lite mer i gruppens diskussioner om fältanteckningar, observation och motivation!


Tillbaka till verkligheten

Nu är SOF över. Har nyss kommit hem från sista spelningen, familjekonserten i trädgårdsföreningen.  Vi blev tillsagda att komma dit så tidigt vi orkade, för det händer att vissa orkestrar struntar i den sista spelningen, och då får man spela tidigare. Så var fallet. Men jag och Moa kom dit ungefär halv 1. Fikade lite sedan sov jag i drygt en timme. Jag sov alltså på gräsmattan i parken. Det var riktigt skönt faktiskt.

Den här veckan har varit helt otrolig, den har visserligen känts som ungefär tre, men det har varit sjukt roligt. Det har hänt massor av roligt så mycket att jag inte riktigt vet vad jag ska skriva här.

En sak är säker hör jag ”moskow” inom den närmsta framtiden kan det hända att jag får ett smärre anfall. (För er inte orkesternördar, den är väldigt poppis att spela).

Nu ska jag ta tag i det som faktiskt kallas livet, det där som har glömts bort under veckan! Dessutom ska det bli skönt att ha på sig vanliga kläder och att inte släpa runt på saxen!

Ciao belli!


nu lägger vi ner grupparbetandet!

Maja har ätit "choklad" och kommer med det lysande inlägget appropå ingenting "Babyrosa är nog den finaste färgen som finns" Okej Maja! Genomgående har Jonas nynnat på ett (eller flera) av bidragen från gårdegens eurovision. Välkomna till särgruppen i c-klassen.

Ciao belli

Onsdag!

God lunch på er.

Idag har jag grupparbetat med min grupp (det vore ju ganska konstigt om jag grupparbetade utan den). Nu har de gått för att värma/köpa mat. Jag sitter mitt i ett hav av psykologer och vaktar våra saker. Lite läskigt, jag bara väntar på att de ska komma och analysera mig.

Idag börjar SOF, kalaskul tycker jag! Dessutom ska vi spela på trappan och jag är sjukt pepp. Jag borde nog leta upp ett par knäskydd, eftersom det gick ju inte så bra sist vi spelade där.

Idag när jag ska fara och flänga saknar jag min cykel, och jag har insett att det är ganska jobbigt att gå överallt när man ska fram och tillbaka till Campus ett par gånger om dagen. Visst jag behöver ju vardagsmotionen men jag behöver tiden med. Hoppas ni kommer till trappan, jag tror det kommer bli roligt.

Ciao Belli


Måndag? Tisdag?

Okej är det tisdag idag, eller? Jo det är det för det var måndag igår. Just nu borde jag sitta och läsa kurslitteratur eftersom jag skippade seminariet för att göra just det. Jag har åtminstone röjt lite i mitt rum så det ser inte ut som ett slag längre.

Jag hade sjukt roligt igår på slasken! Även om fulvinet smakade konstigt (tror att det var typ smultronisch) det smakade i alla fall typ plast. Men men, nu ska jag kanske ta tag i litteraturen… Man kan väll alltid hoppas.

Ciao belli


Gäääääsp!

Gäsp! Nu går ögonen i kors, så då blir det väll dags att ge upp. Men det har varit en tämligen produktiv dag. För hör och häpna nu är vi äntligen klara med faddergrupperna. Det enda som är kvar är att skriva in alla liu-id och sedan skickas de ut! Men snart kommer det!

Den dåliga saken är att det är mycket lättare att sitta och pilla med det istället för att göra annat som säg exempelvis att läsa kurslitteratur.

Nä nu ska jag krypa ner i sängen och sova 5 kvart i timmen!

Ciao Belli

Regn!

När jag kom hem från grupparbetandet på campus kände jag mig lika ynklig som en nybadad katt. Jag var ungefär lika blöt trotts min fina vaxduksregnjacka. Men den täcker ju inte benen precis. Jag får väll skylla mig själv för att jag tog på mig ballerina skor och lämnade mina trogna vantar hemma.

Jag kan ju meddela att det blir hela regnstället när det bär av mot campus igen.

Nä jag lägger upp en mysig bild från helgen istället när det var varmt och mysigt!

Mys i Lund


...

Jag vet inte hur jag mår idag… Känner mig ganska konstig, nästan lite tom, eller inte tom direkt, jag tror konstig är ett bra ord för det. Nu börjar det känner att jag verkligen har tagit ”semester” när jag varit nere i Skåne, nu när allt bara väller över mig. Jag borde planerat bättre, men det är mycket man borde göra som man inte gör. Suck.

Nu låter jag lite bitter, men nu ska jag somna till utbytesstudenternas skrålande.

Ciao belli

RSS 2.0