BITTER!

Jag vacknade med ett ryck och såg att jag inte ens hade hunnit till snooz knappen på mobilen när den ringde! Vet ni vad min älskade lilla mobil gör då? Jo den stänger av sig så nu sitter jag här och inte alls på bussen ner mot resecentrum och sedan vidare mot Tranås! Det betyder att jag kommer komma minst en kvart sent till min VFU! Jag tror inte att jag klan beskriva för någon hur mycket jag hatar att vara sen, det är något av det absolut värsta jag vet! Och nu sitter jag här och är sen och kan inte göra ett skvatt åt det.
Det SUGER!

LA BARBE, MERDE, PUTAIN!

GAAAAHHHHHAAA

Jag får panik! Hur i hela fridens namn får man reda på behörigheten till att läsa Engelska på lärautbildningen... Jag känner mig sjukt korkad och är nära att börja gråta! Jag vill ju inte välja något jag inte får läsa!

Varför kan det inte bara vara lätt??!

GAAAAAHHHAAA MORRR!

La Barbe!!!!!!!!!!!!

uppdatering

Jo jag somnade, och jag vaknade tydligen inte av ringklockan, och jag hade tydligen inte låst dörren heller... Men jag vaknade till av någon anledning och tittar upp och där var Gustaf!
Mysigt att vakna så! Men nu är jag alldeles mosig och inte jättepepp på möte (som kan bli ganska långt).

Bisous

ZZZZzzzz

Hjälp! Jag är helt slut! Den här veckan har det varit mycket! Uppsats, bokredovisning, regionspresentation, Litteraturhistorie redovisning. Det känns att det ät torsdag och att det har varit en lång vecka. Idag när klockan inte hade slagit 12 var jag kanska säker på att kl var 16, jag kunde inte ens komma ihåg om jag hade ätit!

Men vi har inga lektioner i morgon, då blir det en välförtjänt sovmorgon!

Nästa vecka är det VFU, det kommer nog bli roligt! Jag har fått lite info om vad eleverna gör så får se vad man kan åsta komma med något så spännande som kärleks tema!

Undrar om jag vågar ta en powernap innan mötet kl 21? Finns en ganska stor risk att Gustaf kommer få släpa upp mig när han kommer hit hit halv 9.

Nä nu ska jag leta upp nästa bok Indiana av Gorge Sand (som är en kvinna) som ska läsas!

Bisous à tous

Melodifestivalen!

Nu är ju den stora frågan som alla diskuterar: Var det rätt låt som vann?

Jag vet inte jag tycker ju inte att det fanns någon kloockren låt direkt, snarare det jag gick in för var att hoppas så mycket som möjligt på att vissa låter inte skulle vinna!

Jag vill bara såga att jag tycker att Peter Jöback skulle fått fler poäng, det är ju själveste Alladin vi pratar om, och låten var som hämtad ur en Disney film, jag tyckte att den var urmysig!

Ikväll har vi även hängt med Jos och Filip hemma hos Gustaf det var trevligt, diskussioner om vita tubsockor- vilket visade sig vara ett tämligen känsligt ämne

Nä sova kanske!

BIZ

Lördag!

Igår var jag näst intill tragisk! Jag satt hemma själv och tittate på streamade tv-program och stickade. Fast det kändes mindre misserabelt när jag gick över till att rita, på något sätt blev det mer acceptabelt. Kanske inte, men det kändes bättre!

Idag är en ny dag och solen skiner men ngen promenad  än, först ska "Junk-rummet" städas! Det ser jag verkligen inte frammemot, men det måste göras innan årsmötet! Så på med hanskarna och det goda humöret.

Men kvällen ser ganska lovande ut, det var tänkt med lite melodifestival med Jos och lite fler med de skulle på Hocky! (Sportfånar!). Så det blir mysig middag framför melodifestivalen (lite töntigt jag vet) med Gustaf!

- Vilket tråkigt inlägg, jag får ta och gaska upp mig lite! Men med tanke på hur mycket jag har att göra nästa vecka kommer det kanske komma några bittra inlägg igen! Inte för bittert är roligt, eller?

Biz

RSS 2.0