Jahapp...

Jag sitter själv framför TV:n så mycket var det med att umgås med familjen, till och med min katt har övergivit mig. Dessutom fanns inte gummistövlarna i min storlek. Så jag får se om jag hittar dem i min storlek i Linkan istället.
Men nu kom pappa hem efter ha skjutsat min syster till hennes kompis.. Så då ska v väll laga mat, och umgås. Jag ska iallafall lägga beslag på New Castlen jag hittade i kylen =).
Hoppas folk har en trevlig lördagkväll!

Hemma i Lomma

Nu är jag hemma, eller jag kom hem igår, tåget var försenat (ovanligt). Jag var en av de där störiga personer som hostar och snyter sig hela tiden. tur att jag hade två säten för mig själv. Förutom tågresen var gårdagen mysig.
Idag har jag klippt mig, inte mycket men det syns kanske. Efter det gick jag och mamma på stan, lite iriterad hittade ingenting annat är ett par skor från H&M som jag redan har två par lika dana i fast i andra färger. Jusst det jag (mamma) har köpt massor av förkylnings medecin så jag kan bli frisk. Men jag är glad ändå.
Ikväll är det TV-soffan med mina päron (min syster är ju häftig så hon ska ut på party). Men jag ska sitta hemma och hosta och käka chips med mina föräldrar och min tjocka katt. Så det blir en ytterst lugn helg för min del!
Nu ska jag iväg igen... Nu är det Nova som gäller. Det betyder ett par gummistövlar för min del =)

Chip och hej!

En ganska effektiv (kanske) dag!

I morse bar det av till skolan för kemilabb, inte jätte kul. Efter det så cyklade (ja ni läste rätt) jag och Linda ner på stan. Vi började med att fika lite.. eftersom jag försov mig lite i morse och han inte äta frukost men även för att affärerna inte hade öppnat. Jag skulle höpa hårfärg och Linda var (är) på jakt efter en guldklänning. Jag hittade min hårfärg men Linda hittade ingen klänning. gick runt ett tag. Därefter var det dax för att färga mitt hår. Det var på tiden. Det syns inte så mycket, men jag ser det så det är det som räknas! Efter det tittade vi på Den rätte för Rosing. Genska tragikomiskt program, mycket pinsamma människor. Sedan tog jag mig tillbaka till kära Ryd med två overaller som Marika och Sofia ska låna ( Kravall i klänning och pumps, det tror du va!) Sofia kommer till Linkan 17 så då ska jag till Linni och Elin och hänga en stund (lämna tillbaka stövlarna och overallerna).
Jag tror att det kommer bli en rolig kväll ikväll!

Ps Min Cykel fungerar igen. Kan ha med att det är plusgrader igen... Ioch med att jag var sen i morse var jag så illa tvungen att ta cykeln. Växlarna hoppade lite i början men nu fungerar den!! Kalas!Ds

Vilken dag!

Idag har varit en kalas dag! Visserligen föreläsningen var ju inte jätte rolig, och jag fick seriöst anstränga mig föratt hålla mig vaken. Men efter det blev det en kanon dag! Jag ha med att handla och tvätta. Mysig promenix i solen och sedan te var en av höjdpunkterna. Där efter skulle jag hhjälpa malin med att bära tillbaka möbler, vilket resulterade i att jag har bytt till mig en bokhylla. Efter det var det fika. Sedan var det stan som gällde. Ett par glas på platå (nu vet vi att NH har stängt på tisdagar) med roliga människor! Men de stängde kl 10 så vi begav oss tillbaka till ryd, jag och mita gick till hg för en till öl, träffade lite mysigt folk.
Kortfattat en kanondag!!

Känner mig så förvirrad

Jag vet knappt vad som är upp och ner! Jag vet inte vad jag ska göra i veckan... Är det någon som vet vad jag ska göra? Jag känner att det är ngt jag ska göra i morgon men jag vet inte riktigt... Jag har faktiskt skrivit ut ett nytt schema så jag hittar vart jag ska... Så i morgon mina damer och herrar ska jag på en fysikföreläsning i I101 8-10 (det är sant JAG ska sitta på en fusikföreläsning)
Jag känner mig ensam och borttappad!
Jag behöver min lilla kalender!


Min tillfälliga kalender
ett A4 från it's learning

Måndag

Idag var det otroligt svårt att komma upp.. Jag vet inte riktigt varför, kanske för jag kände på mig att det skulle vara slask ute...

Men jag tog mig samman och mötte Joel för att cykla till key. Vi skulle nämligen fånga in de som är sugna på att söka ÖF men inte fått tummen loss. Vi fick ihop några (mer eller mindre frivilliga ansökningar). Vi satt där under lunchen, och jag skulle ju ha introduktion till Mat/Nat-miljön men eftersom min kära kalender är på villovägar så vet jag knappt upp och ner på mitt liv, det vill säga jag visste inte vart jag skulle. När jag fick reda på vart det var ngn stans, så var det tre min kvar. Tre minuter på att packa ihop mig, och cykla i snöslask från Key till Vallfarten. Jag hade kanske klarat det, om min cykel inte är lite lustig nu under vintern... En sak ska kanske nämnas är att jag avskyr att komma försent! Speciellt till föreläsningar! Är jag sen så kommer jag oftast inte alls! Men om man ska se den positiva sidan så är jag sällan sen!
Nu ska jag hälla varmvatten på min växel så den kan hoppa tillbaka till trean! Tvåan är värdelös!


Nej! Mitt Liv!

Jag har gjort det jag verkligen inte kan göra! Jag glömde min kalender i musicum! Nu har jag ingen koll på mitt liv alls! Får fånga upp någon som kommer in till musicum och hämta min lilla dyrgrip!

Så då kan jag be om ursäkt för allt jag kommer att glömma bort tills jag får tillbaka min bibel!


Okej Snö!

Det snöar massor igen... Men nu känner jag mig lite mer possitiv till det... Jag har en teori om det är kalltoch snöar typ fram till halva Mars, så har det gjort sitt. Istället för om det slutar snöa nu och blir varmt så kommer likförbannat mer i April. Men teori är helt ovetenskaplig och bygger på mitt halvlogiska tänkande. Nu fick jag faktiskt lust att slämna mig i snön och göra snöänglar! Någon som är på?

Söndags ångest... eller?

Då var det söndag. Slutet på en sjukt intensiv vecka! Massor med möten och massor med [hg]!
Jag vinklade just upp mina persienner och såg det vita täcket. Det snöadeju massor igår! jag vet inte riktigt vad jag ska tycka. Det är fint och så, men jag vill ha vår! Så man kan ha fina vår skor och inte behöver ha tjocka kläder och frysa likväl.
Men när det är snö så är det ju varmare det är ju bra! Men jag HATAR slask!!! Men tur att jag har lånat Linneas gummistövlar... stackare hon kommer aldrig få tillbaka dem.

Jag hämtade Linda igår på [Hg] och så gick vi till Statoil... Hihi... Undrar hur hon mår idag?

Här kommer en liten bild på snö och på [Hg]. den är tagen från mitt fönster så då kanske folk kan förstå varför det är så lätt att gå dit.


Jag som inte skulle ta någon öl ikväll!

Idag har varit en ganska halvbakisdag, jag mådde ganska illa i morse under grupparbetet. Men men. Sedan har jag haft lite halvtråkigt i eftermidagen tills vi skulle gyckla för balmiddagen. Det gick ganska bra, förutom en sak, som jag mår lite dåligt av. Hoppas verkligen att det löser sig. man kan inte tänka på allt här i världen, och intern humor är ibland lite knepig för andra.

Efter gycklandet så gick vi tell niklas korridor och jag tittade på när de andra spelade poker, jag kan nog vara ett chipsmongo, men jag tycker det är roligt att leka med chipsen eller vad de nu kallas, de där små runda sakerna i olika färger som ska vara "pengar". Det var roligt första partiet men andra hade jag byggt allt jag kunde med de där små brickorna. Dä kände jag att man kanske skulle hem. Men då fick jag ett sms från Björn som sa att han och Emelie var på väg till Hg, Kalas tänkte jag, då går jag dit, men jag ska inte dricka ngt. Det tog kanske tre minuter sedan stog jag med en öl i handen, och det blev en till... visst den höll jag i ganska läng (läs bara länge). Insåg att ALLA andra var jätte fulla! (enormt).

Då var det dags att bege sig hemmåt! Med söta Amandas komentar till Björn om att han var skåning tittandes på mig, och hennes ansiktsuttryck när jag säger att jag också är från skåne. (Kommer inte ihåg vad hon sa, men jag svarade att jag också var från skåne).

Summan av kardemumman är väll att det har varit en oerhört händelserikdag, trötts tråktiden däremellan när man inte har gjort någonting alls.

Klart slut vargtjut

Ojoj... Men solen skiner iallafall!

Igår var roligt! Förfest hos Carro med Björn och Emelie. Jag som skulle ta det lite lungt.
Carro den söta spillde vin på sig själv två gånger, en hemma hos henne och en gång på vägen. Tur att jag bor så nära [Hg] och att vi har typ samma storlek. Tummen upp för att låna kläder!

Vi var aldeles för fnissiga för stämningen på [Hg], det var jätte mysig musik, men kanske  vid ett annat tillfällenär man är på ett annat humör. Så jag hängde med mina små fellowFouls som jobbade. Jag åt chillit på nötterna (vilken rolig mening) och skrev på Post it - lappar. Jag tror inte att jag var så dryg.
Visst jag raglade hem sedan, jag vet inte vad klockan var, men jag bestämde mig för att det var dags för hemgång.

Imorse var det ganska segt att ta sig till skolan, men jag kom inte sist. Jag försökte vara eftektiv, men jag tror inte att jag tillförde så mycket. Men vi är klara nu åtminstonde. Nu har jag lite ont i huvudet och är inte alls pepp på att gå ut ikväll så det blir nog mest hemmamys för min del. Men man vet ju aldrig!

Nu ska jag rotarunt i min kyl/Frys för att se vad jag kan hitta. Det finns ju tydligen vaniljmuffins som lever farligt!

Väldigt intetsägande inlägg men solien skiner iallafall =)
 

Dagens Outfit m.m.

Jag är sjukt rastlös idag, jag har inte denblekaste aning vad det kan bero på. Jag hade enormt svårt att gå upp i morse det var nära att jag stannade hemma. Men jag tog mig till föreläsningen och efter den fick jag reda på att vi inte alls skulle grupparbeta till 15 utan att vi bara skulle lägga till lite gran och sedan åka hem. Det tog inte alls lång tid så ca 11 var jag tillbaka hemma.
Det var då jag blev rastlös. Jag har lagat mina vantar, jag har städat mitt rum (ordentligt!), jag har sorterat min sylåda (jag behöver en till), jag har städat min garderob, jag har organiserat mina skarfsar (jag har ganska många), jag har diskat matlådor och diverse saker, jag har städat mina kylskåpshyllor och jag har ätit. Det värsta är att jag har segat lite, jag har inte skyndat mig alls. Men nu är det klart. Jag har återgått till att leta nya gardiner till mitt rum och jag har hittat ett par till som jag kan tänka mig, men de måste ses i verkligheten.

Jag tänkte lägga upp ett dagens outfitfoto det var ju ett tag sedan. Visserligen ska tröjan bytas till min älskade FOUL tröja senare!


Kofta: Lindex
T-tröja: Monki
Chinos: MQ

Upprörd!

Jag sitter och slötittar på tv i allrummet undertiden jag lagar mat till morgondagens matlåda. Spanjoren har kompisar här i sitt rum, men han har inte stängt dörren så jag har lite svårt att höra det som sägs på tvn så jag stänger dörren till korridoren. Där efter kommer en in till köken hanska käka ngt, Alfonso (spanjorens riktiga namn, han heter altså inte spanjoren), kommer in ska käka pizza och antagligen spilla lite mer ost i ugnen utan att ta bort det. De börjar prata, spanska är ett fult språk har jag komit fram till, det är skränigt och högt (Kanske är lite individuellt men de i köket var sådana). de går tillbaka till Alfonsos rum. Jag är nöjd och då börjar Röd Drake som jag gärna vill se, jag kurar upp mig i soffan och skuter upp disken. efter fem minuter väller det in spanjorer och de ska stå i köket och prata (läs skrika) undertiden jag försöker titta på filmen. Jag ger upp går och diskar får ont i huvudet av deras evinerliga kacklande. När jag är klar med disken och trodde att spanjorena tänkte gå tillbaka till Alfonsos rum hade de ockuperat sofforna! Då suckade jag och gick, tänkte att detta ska bli ett blogginlägg. Att payback time kommer att komma ska spanjorerna veta.

Hyllning till min väska och lite allmänt gnäll!

Jag ÄLSKAR min nya väska! Även om den är lite större än jag trodde, men en stor väska har väll ingen dött av!
Jag behövede väskan, jag har varit lite små nere och shopping gör mig glad, Monki gör mig glad. Jag handlar mer och mer på Monki, Jag tror det kan bero på att H&M:et i Linköping är riktigt dåligt! Jag saknar Trend delen, men snart ska jag hem till Skåne så då blir det shopping i Malmö.
Jag tror nog att jag har lite hemlängtan... men jag är ju bara hemma en helg, hur ska det gå?

Jag känner att Inlägget saknar lite struktur, men jag är lite förvirrad. Det tycks vara mitt nuvarande normalläge. Nä nu ska jag städa mitt rum riktigt ordentligt jag är rastlös!


Min fin fina väska
Mitt enormt fula golv

Myser

Jag tror vinter depritionen har delvis kommit ifatt mig. Nu sitter jag för migsjälv och lyssnar på Katie Melua, äter nudlar och kollar igenom Monkis undrbara "coliction" jag har bestämt mig för att jag ska köpa en av väskorna! Jag har velat ha en sån jätte länge och nu struntar jag totalt i att den är "tantig".  Jag lyckades inte låna bilderna så det är bara att surfa in där själva... Jag vill ha massor av sakerna =) kan det inte bli den 25:e nu!

Jag tror jag kanske har smärre shopping problem... Men men =)

puss och kram!

Stressad = Prodiktiv??

Jag vet inte hur jag gör det, men när jag har massor av tid, då hinner jag inte med något alls. Men när jag har lite tid då kan jag hinna med massor? Jag undrar lite hur det fungerar? Man kan lätt dega bort dagar utan att göra ett smack, medan andra dagar när man har femtielva saker inplanerade hinner man med allt? Det måste vara något magiskt med att när man väl fått upp tempot kan man klämma in mer och fler saker!

nu ska jag läsa lite kurslitteratur innan mötet =)

Utmanad av Elin

Gå in i mappen Mina bilder. Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen. Släng upp bilden på bloggen och skriv något om den. Utmana sex andra personer och länka till dem, samt tala om att de är utmanade....
Den här bilden är tagen i Serre Chevalier förra året. Som ni ser så kommer jag i full fart. Det var en av de roligaste resorna jag gjort någonsin! Jag får verkligen enorm lust att åka tillbaka!

Jag vet inte vilka jag ska utmana men kanske en liten Louise (attvaralisen.blogg.se) jag vet inte hur man länkar och just nu orkar jag inte ta reda på det heller :P


Alla Hjärtans dag?!

För engångsskull behöver man inte vara bitter över denna dag, eftersom det är den dagen på året som det märks mest att man inte är i ett förhållande. Men idag så är det generationsfest och kravall så jag är glad ändå!

Och sjukt pepp!

En intensiv dag!

Idag har jag varit hos optikern, jag lyckades försova mig så jag slog nog rekord på att duscha snabbt och att hinna med bussen ner till stan. För en gångs skull hittade jag rätt snabbt så jag lyckades komma i tid!
När jag kom hem så åt jag frukost/lunch och efter ett tag kom lilla Ruff hit och hjälpte mig med revärerna! Kalas vi kommer vara SÅ snygga! Vi har även sytt en liten substitut FOUL som i morgon kommer heta Mita, för hon är hemma och firar sin syster i Göteborg.
Senare på kvällen så var det dax för spex med blåset, det var roligt men väldigt långt, kan bero på alla omstarter en viss personsom satt bakom mig framkallade. Men jag lyckades ändå ta mig till [Hg] för lite öl, mingel och allmänt mys! Det var den godaste ölen jag druckit på länge.

Så jag tycker jag har hunnit med massor ikväll. Plus att jag fickmina aningar besannade =)
J & C r sittng in a tree....

nu ska jag äta lite så jag överlever dagen i morgon! Vi ska ju ses hemma hos mig i morgon kl 1300 om 11 timmar,  och jag måste städa!
som ni märker har jag druckit ett par öl innan jag skrev detta inlägg ;) men jag har inte skrivit många inlägg på fyllan så enjoy!

puss och kram banan!

Motivationen är som bortblåst!

Idag har varit en sådär rolig dag. Det började med att jag tvingade upp mig själv, efter att ha suttit uppe till ganska så sent. För att cykla ner till stadsbiblioteket. När jag sätter mig på min cykel så märker jag att växeln har fryst fast på 2:an (min 2:a är ganska mesig) så det tar lite längre att komma ner till stan trots att jag cyklar som en idiot.
Där efter möts jag av ett schema för dagen 8-15 i biblioteket och på museum. Tjoho, jag hade ju räknat med att få sluta 12 så jag kunde sy klart overallerna.

Nu sitter jag här med en hög overaller framför mig tyg som ska bli revärer med huvudvärk och nollmotivation.

Så jag efterlyser till i morgon =) någon som vill limma/sy revärer med mig en stund på eftermiddagen, alternativt inatt... för det är väll då jag har tid..

Nu ska jag njuta av mitt Kaffe (antar att huvudvärken är kofeinbrist, jag har inte druckit något kaffe alls idag!!)

Tjoflöjt

Sytt och sytt och sytt lite till!

Nu har jag sytt åtta ärmar, och även sytt fast dem på overallerna, jag är stolt och nöjd... nu är det bara revärerna som fattas... det blir morgondagens projekt!
bilder kommer att komma upp... men inte ikväll... jag är trött och ska kolla mailen sedan sova!
tjipp och hej

Dagens

Jag har varit ganska produktiv idag, jag har pallrat mig ner på stan och köpt massor av tyg och massor av färg. visserligen glömde jag den blåa färgen. så jag får skaffa mig den innan torsdag!
Jag ska pimpa overallen och även måla min blåsrock (som jag måste sy och färga med) så mycket pyssel för min del!

En sak som är sådär bra är att jag inte riktigt förstår hur min symaskin fungerar.. Jag har inte tålamod för instruktionsböcker heller...

ps. Helgen har varit mega rolig d.s

Söndags seg!

Jag är riktigt seg idag, det beror nog på att jag har haft en ganska så intensiv helg. En rolig men intensiv. Jag håller på att tvätta och stada, den vanliga söndags sysslan. Jag borde nog lägga på ett kol så jag blir klar någon gång.


Kvällens outfit

Denna helgen har jag varit riktigt produktiv med bloggandet, kanske kan det bero på att det har hänt mycket med.
Men här kommer en bild på kvällens outfit.
Top H&M Trend
Kjol Gina Tricot
Strumpbyxor H&M
Röda ballerina udda affär i frankrike

Då ska man på ett igen!

Det är ju fest ikväll igen=) Det har varit en mycket intensiv helg... Jag gillar det, men jag känner mig inta särskildt pepp, jag har nästan mer lust att sitta hemma och glo på tv. Men åandra sidan så lite fest har man väll aldrig dött av??
Men nu uppstår nästa problem... Vad ska man ha på sig?? Det är så svårt, dessutom har jag varit lite dålig på att tvätta... så mystiska färgkombinationer kan uppstå den kommande veckan. Jag ska spåna lite till på vad jag ska ta på mig... Kommer nog en liten uppdatering senare =)


I väntan på nattpastan

Jag har precis kommit hem från en "tur på stan". Jag är faktiskt ganska nöjd med kvällen det var lagom mycket röj hos Mia, för ärligt talat så är man nog allt lite trött från igår!
Jag och Joel gick en sväng till [hg] för att hälsa på våra arbetande vänner, de hade det nog relativt lungt för tillfället. det var sådär kul, jag träffade tre jag kände som inte jobbade, det brukar inte vara så, men men. Jag träffade en josefin som gick natur på spyken, det var ganska spexigt. Hon läser tydligen i Göteborg.
Nu ska jag hämta min pasta och tvätta av sminket oh tina upp tårna för att sedan krypa ner i min varma säng =)

Mina ordval!

Jag har kommit på en sak, att i skåne men vissa vänner använder jag vissa ord som tilltalsnamn till folk, och de är inte menade att låta nedlåtande.
Så om jag kallar någon för kvinna eller tönt så är det inte illa menat.
Ex: "Öh kvinna" alternativt "din tönt" eller "tönt kom hit!"
Bara så ni vet!

Kvällens outfit

Nu ska jag snart (läs nu) till Mia... Jag kände att det var länge sedan jag la upp en bild på min "outfit". Kjolen är från förra sommaren, ag använde den nästan aldrig, så nu fick jag lust att plocka fram den, kanske lite väl somrig men det struntar jag i!
Jag ser sjukt koncentrerad ut och det är för det var jag, man kan ju inte skaka kameran!

Lagom förvirrad

Lagom bakis och efter många timmar väldigt oproduktivt grupparbete så är jag hemma igen.. Jag känner mig riktigt förvirrad... fast på ett bra sätt... Jag hade jätte roligt igår, även om jag töjde lite på mina priciper, men någon gång får man väll göra det...
Men som sagt jag hade jätte roligt! Väldigt mycket letande efter folk... men det brukar det ju vara på kravall.
Jag tappade bort Lisa ganska snabbt... Men det var ju mossor av orangea människor så det var ju ganska lugnt =)
Nu ska jag ringa henne och se vad hon pysslar med!

- Pepp? - Pepp!!!

Ja jag är pepp! Nyss letade jag upp min orangea vän från lund. Det var jätte roligt att se henne! Så nu är det snart dags att dra på sig overallen och mysa med vänner! Dock tycker jag det är synd att en viss Mia och en viss Linda inte ska med! Så krya på er båda två!!!! Vi ses i morron =)


Min mysiga overall =)

Woho!

Statusuppdatering: Jag är fortfarande ganska så rejält förkyld, men jag är glad ändå för jag har massor av skoj framför mig plus att jag klarade tentan som jag var stensäker på att kugga!

Just idag är jag ganska stressad för jag ska fara och flänga runt som en idiot. När denna dagen är slut har jag haft: föreläsning, grupparbete, seminarie, möte med valborgs gruppen, möte med baren baren och provat tröja med foul. Det som inte är jätte  kul är att jag MÅSTE städa, tvätta och handla... Allt det där som lätt glöms bort så lätt när man har andra saker för sig.
 Men nu har jag ca 30 min till godo, så nu ska jag blixt röja mitt rum (vilket kommer att leda till en överfylld tvättkorg)

Bitter?? Jag? Inte då??

Eller jo kanske.... Jag är kanonförkyld, vilket gör mig tämligen lättirriterad har jag upptäckt. Idag hade vi vårt första möte som FOUL. Om ni FOULARE läser detta... Förlåt för jag var lite stingslig.

Nu ska jag sova vilket jag borde göra sedan länge, så jag blir frisk och glad!
 

RSS 2.0