Torsdag

Idag har jag namnsdag Idag den 15 oktober är det Hedvig! Jag har fått några grattis och choklad! Jag brukar knappt komma ihåg att jag har namnsdag, desutom firas den definitivt inte! Men jag är glad!

Den här veckan har gått väldigt fort, det känns som om det var söndag igår och nu är vi snart framme vid veckans slut. Men inte för det kan man ligga på soffan och lata sig. Men det händer massa roligt i helgen, då kanske jag blir underhållen. Tre dagar är ganska långtid faktiskt...

Nu är jag hungrig och lektionen är strax slut!

Ciao Belli

Söndag

Idag är det söndag och jag skulle egentligen ha åkt på sjöslaget, men eftersom jag var så sjukt himla opepp så hoppade jag av, lite tråkigt och lite fegt. Men rent skolmässigt har jag inte råd att missa mer än vad jag redan har gjort det vill säga massor.

Men jag har ju inte pluggat, jag har haf lite mysigt sällskap, jag har matat en kanin och haft det sedvanliga söndagsrepet. Nu sitter jag och väntar på lite sälskap till mitt julte!

Mys!

Ciao Belli

MMMMmmm

Jag köpte clementiner/satsumas idag och jag har upptäckt att det är fler än jag som luktar på skalet och tycker att det lukter jul.

Ciao Belli

Dagens

Idag har jag konstaterat att rubikskub är ganska hett

Ciao Belli

Tisdag

Idag har varit en konstig dag, jag missade lite att jag hade lektion kl 8 i morse, typiskt dåligt. Des som är ännu sämre är IKEA, jag har haft min säng i 9 dagar. När jag skulle sätta mig och knyta mina skor gick en bräda av under sängen. Kul! Det var inte det att jag hoppade i den, och det är inte precis så att jag väger 300 kg. Då hade jag förstått det. Men nu är det så att den 9 dagar gamla sängen är trasig. Dessutom har den 25 års garanti. Men när jag Chattade med "Anna" på IKEAs hemsida tyckte hon att jag skulle komma in med den och kvittot och reklamera den. Då sa jag till anna att jag vill prata med en riktig person. Då fick jag chatta med Annika och hon finns nog på riktigt. Hon tyckte också att jag skulle ta den tillIKEA och rekla mera den, då informerade jag att jag inte kan flytta på en 120 säng själv, och att jag inte har tillgång till en sådan bil. Då fick jag nummret till den riktiga kundtjänsten. Så när jag har fått kvittot av mina föräldrar ska jag tvinga hit dem med en ny säng!

Fast det har varit en bra dag med, jag har tackat ja till en lägenhet. Så börja träna upp lyft musklerna för nu ska det flyttas, hela en trappa upp i huset!
Jag är riktigt pepp påatt ha en egen lägenhet! Visst min korridor är sjukt trevlig men något eget är ganska trevligt. Dessutom kommer jag och Jos bli grannar... isch. Så var redo för den 1:a dec är stora flytt helgen!

Ciao belli

Måndag

Idag är det måndag, som ni nog har märkt.
Jag tycker jag har varit ganska produktiv, men det har jag nog inte varit egentligen när jag tänker efter.

Men jag har iallafall fixat nytt pass! wie! Jag ser visserligen skräckslagen ut på kortet... Lite som om det står en yxmördare framför mig. Men men så kommer jag väll se ut om jag fastnar i nogon passkontroll med.

Jag har blivit erbjuden en lägenhet som jag har lagt intresseanmälan på och den ligger i mitt hus! Jag är sjukt pepp på den så jag hoppas att den är någorlunda fräsch! jag ska titta på den i morgon kl 16!

ciao belli

Så här...

Det blev inte hitta nemo eller liknande det blev idol och snart en sväng till [hg]. Utgång kräver ju nästan en outfit bild.


Lite suddig men det är min mobilkamera eftersom den andra är på villovägar
Tröja: Monki
Kjol: Ganska gammal Gina Tricot
Skor: Converse
Halsband: Baglady

Ciao belli


Vad skall man göra?

Det är fredag och jag är opepp... Ska jag ta mig till [hg] för att muntra upp (läs störa) de som jobbar! Eller ska jag titta på film och dega i soffan, kanske tvätta lite grann det är ju faktiskt bäst att göra det på udda tider som typ fredagkväll!

Tips är välkomna!

Ciao Belli

Fredag!

Idag skiner solen och det är kallt! Riktigt mysigt höstväder. Jag har spenderat min förmiddag nere på stan coh jag är så oerhört nöjt över att Lagerhaus äntligen har öppnat i Linköping. Jag kanske är lite bortskämd med Lund och Malmö. Men nu har den kommit hit (jag kan nästan säga att den är en av mina favorit afferer).
Jag fyndade två temuggar eftersom jag redan har slängt två, och de sista två är lite trasiga, nu slog det mig varför köpte jag inte fyra när jag ändå var där nere. Ja. Jag hittade även två kokböcker och nya fina lila lakan! Yey!


Hmmm

Vilken ska man se?
Bilar
Hitta Nemo
Hajar som Hajar
Shrek 2
eller
Stardust?

Svår fråga!

Ciao Belli

Dagens

Jag fick önskemål om att det var för få bilder på bloggen så jag tänkte att en dagens outfit kanske var passande.

- Kofta: Lindex, Skjorta H&M, kjol H&M. Det mesta är ganska gammalt men ligger mig nära hjärtat!

 

Ciao Belli


RSS 2.0