And we're off

Pip, pip, pip!
Så låter vi nu mera. Ikväll har vi varit duktiga, eller ja ganska eller nä, vi var bra! Jag har ont i mina ben, undrar hur det kommer bli sedan? Med tanke på att roa sig med POWER WALKING i kubik så kanske man bränner lite fett vilket ger en rätt att äta på donken. Dessutom ,att skippa linser gör saker och ting lite roligare... i efterhand åtminstonde.

Jag är lite trött och lite förvirrad det kanske märks.

Nu blir det Donk och Twilight (mmmm)

Ciao belli 

Luigi

Jag såg precis Bilar för första gången och jag är nog lite kär! Jag har jätte länge velat ha en Fiat 500 och det finns en med i filmen - Luigi! Desutom är han gul!



Ciao Belli! Mi piacce molto questa maccina!

Död åt alla jävla myggjävlar



mygg 1




mygg2

Nej, jag har inte någon mystisk sjuktom eller böldpest... Jag har suttit ute och blivit sjukt jävla stört myggbiten! Jag anar att eftersom min syrra är alergisk så är jag nog antagligen också det.

Räkna gärna för jag vill inte!

Ciao belli

Tillbaka i Linköping

Okej nu är jag tillbaka i Linkan! Sjukt skönt faktiskt, synd bara att jag inte han träffa folket i Skåne mer! Nu efter en tjej kväll med nudlar och sex an the city filmen (lars kom förbi en stund ovetande om vilken film vi såg), ska jag ta tag i mitt härke. Det vill säga mitt rum. Nu är det obeskrivligt, men en bild säger fler än tusen ord, eller vad man nu brukar säga.

 


Inte världens bästa bild men jag tror ni förstår problemet och allt syns inte på långa vägar.

Nä nu blir det städning så jag kan sova gott och göra lite yoga i mogon (om jag orkar) så jag får massor av energi till dagen!

Ciao belli

 


RSS 2.0