Kaoset


Tänkte bara visa kaoset! och mina lådor med kläder

att städa eller att inte städa... det är frågan

Jasså nu sitter man här igen... Jag försöker motivera mig själv att städa mitt rum här... eftersom jag inte har någon yta alls till mina kläder så har de lyckats hamna på... tada... golvet! Så jag ska kanske leta upp en tvättkorg och dumpa kläderna där... och då kan jag dessutom slänga upp ett par fotton på mina nya kläd tillskott... (och ja jag har massor men jag älskar mina kläder).

Eller så sitter jag kvar framfördatorn och nördar mig lite till ;)


Hur svårt ska det bli????

AAAAhhhh! Jag blir galen nu sitter man här i år igen... Jag som faktiskt var ute i god tid! Tydligen för god tid! Men folk (läs mina älskade vänner) tyck ha ofantligt enorma problem med att kunna bestämma sig! Så nu sitter jag här i år igen och det går inte alls! Jag ni vet säkerligen vad jag pratar om! Det mest överskattade kvällen på hela året! Ja nu har ni gissat er till va! Det är givetvis nyårsafton. Jag sa samma sak förra året nästa år ska jag sitta ensamman i mitt rum i Linköping och käka glass.

Men jag har en fin klänning åtminstone! Alltid något positivt!

Ps Jag citerar en god vän "Det krävs en BITCH för att få något gjort" så förlåt ds


 
En liten påminnelse om det fina med nyår

SUCK!

Nu är man hemhemma i lilla Lomma igen... tyvärr så har min älskade syster övertagit mitt gamla rum vilket leder till att jag har fått hennes gamla. DET HAR BLÅA VÄGGAR! Jag tycker inte alls det är en lugnande färg. Rummet ser ut som ett bombnedslag. Ett riktigt ordentligt, eftersom alla mina saker som jag inte tagit med till Linköping är ned packade i lådor och staplade/ utslängda i det minimala blåa rummet... dessutom är min säng är täckt med gamla studentpresenter som man inte riktigt vet vad man ska göra med dem. Så här sitter jag 00:58 och suckar och skjuter upp röjningen av sängen trotts att hela jag bara vill sova. Äh om man ska göra en ansats...snart...kanske...

Jag vill ha detta!

Jag är sjukt rastlös... det kliar i hela kroppen på mig jag vet inte vad jag ska göra... Jag borde definitivt sova men jag kan inte! Jag tror att det får bli så att jag städar mitt rum igen.
Jag vill så himla gärna göra om i rummet, men man får ju inte måla hur som helst. Jag är väldigt sugen på att byta gardiner, jag har nog inte gillat de jag har. Jag vill ha lila gardiner, jag har hittat några på IKEA och jag har sett vissa tyger som skulle göra sig. Men huvudsaken är att jag vill nog ha enfärgade trots allt! ... för då kan man passa in mer med tavlor och liknande. Nu har jag pillat ihop ett collage! De här sakerna vill jag ha!
Detta vill jag ha... Jag ommer nog så smått försöka införskaffa detta!
Jag ska satsa på att införskaaffa dessa saker. Jag vill ha lite förändring.


Jag beklagar!

Förlåt för min stavning och min särskrivning!
Jag läste några rader eefter att jag hade publicerat det, och såg genast massor av fel!
Det är jag i ett nötskal så... get over it!

Hemma hos mig! Den stökiga versionen!

Lisen ville att jag skulle göra ett litet hemma hos reportage... så det tänkte jag göra... visserligen är det inte så mycket att se, men det kommer upp ändå. Det är även ganska svårt att fotografera då rummet är för litet för att få en helhets bild.

Men jag måste säga att ,mina gardiner är fast nålade på ett band eftersom jag inte har någon symaskin. Men jag önskar mig en av tomten. Det roliga är att det ser helt okej ut faktiskt trots att det bara är nålat.
Det jag saknar är en normal bokhylla då jag har vad jag kallar "möbeln" en korsning mellan ett skrivbord och en hylla. Mycket spännande tingest. Jag behöver nog lite mer på väggarna. Jag har planer på att införskaffa en tavla på Paris från IKEA den är stor och täcker upp större delen av min vägg.
Louise kan ju annars komma hit och få visa sina inrednings skills, jag vill ha lite missmatch, fast inte fult ;) du vet vad jag menar (hoppas jag). så det är bara att börja spåna ;) 
 
Här ser man mitt skrivbord och mitt fönster
och så ser man hur stökigt det är :P

Här är "möbeln" och den ser ju ut som jag vet inte vad.

Min säng, min lampa och mina hem gjorda tavlor.

Min mysiga fotölj som ser mycket sunkigare ut på bilden än i värkligheten.


Min hall med mina komihåg postit lappar på dörren och mina skor :)
Ja det var allt ;) får se när nästa mass upp datering händer ;)


Party party?

Annars så har det varit lite fester. Exempelvis Drag, Kinky, Glamour där vi var utklädda till könssjukdomar. Vi tyckte det var enormt fyndigt! Jag måste säga att vi var väldans snygga som sjukdomar. Fast vi har ju gjort vår egen tolkning ;) Jag måste tillägga att denna sittning var något av det roligaste jag varit med om!
Linda, Mia, Jag

Tada!

Jag är ganska dålig på att uppdatera min blogg, som ni stackare som faktiskt läser den märkt. Men en av anledningarna till att jag inte har skrivit något är att jag råkade (faktiskt) tappa min dator i golvet så den gick sönder, eller rättare sagt skärmen gick i sönder. Det tog 22 dagar för Dell att komma och laga den. Det är intressant att man driver en datorsupport via e-mail. Men jag har kommit över min irritation över det nu, eftersom jag har fått tillbaka den.
Så här spexig blev skärmen efter fallet.


RSS 2.0