Finns det maskulina teletubbies

Idag när jag och lisa diskuterade teletubbies... så kom vi in på när ngt land reagerade på den röda handväskan historien... vi kom in på vilka som var tjejer och vilka som var killar... så kom lisa fram till att det var tinkywinky som var mest maskulin. Medans jag tycker att alla är bara små könslösa tyg bollar....
SÅ frågan står kvar finns det några maskulina teletubbies?

Vart tog sommarlovet vägen?

Jag har precis insett att sommarlovet alldeles snart är slut, denna tiden som ska varaunderbar och kännas som för evigt.
 Jag har också precis insett att jag inte träffat någon från min klass på hela sommar lovet. Visst jag kan nog säga till mitt försvar(även om det inte finns) att jag jobbat i 4 veckor plus varit borta i tre, och sedan så skulle jag övnings köra för att klara uppkörningen, som jag ändå kuggade, jävla skit. så de veckorna jag sköt mitt sociala liv åt sidan för att övnings köra var en gnutta bortkastade. Jag får hoppas att jag träffar dom (er) på malmöfestivalen!

Och just det jag fyller ju år idag :) fast det betyder alltid att sommaren är slut och att skolan börjar... men jag får ju presenter :)

Äventyr utan dess like

Jaha...nu sitter jag här i min säng och tänker att nu var man nitton... men det är inte det jag sitter och funderar mest på, utan på gårdagen, hela dagen var sjukt annorlunda.

Farväl
Dagen började med att jag gick upp jätte tidigt (07:00) för pappa fyllde år, sedan kl 08:45 så var jag hos sofia för vi skulle bege oss mot ett farväl. Jo det är så att Marika ska åka till Australien som au pair, för ett helt år. Det är nu man känner att alla blir äldre och äldre. Det var jätte sorgligt men jag tror inte att jag har fattat att hon ska åka, jag tänker det som en semester, att hon är tillbaka om två veckor lite brunare än oss andra (som det brukar).

Äventyret
Efter varit hos marika, så ringd jag lisa och frågade vad hon skulle hitta på om hon ville vara med på ett äventyr. efter som dagen för hade Thomas (uttalas Toma), en kille från frankrike som jag träffade i frankrike, han sa att han var i köpenhamn, och jag visste att han skulle det och att han skulle till sverige, men jag visste inte när. Så jag och Lisa satt hemma hos mig och väntade på samtalet från Thomas. Det kom efter ett vänner avsnitt, en del av en klassisk svart vit film, the war at home och tio min av mc gyver. Han sa ja vi kan träffas utanför domkyrkan (sjukt turistico) så vi kastade oss i väg och träffade fyra fransmän.

Vi fikade på Ariman, sedan gick vi runt och visade dem lund, sedan skulle jag och lisa träna så vi gick dit, visst vi var en halvtimme tidiga men det vara bara bra efersom det hade regnat så ala var kalla och blöta, fransmännen blev förvånade av duschen, (killarnas dusch är ny renoverad så tjejernas är ganska äcklig) så vi sa att de unde duscha om de ville, och de ville dom.
sedan så tränande jag och lisa, för att sedan duscha för att komma ner så ser vi att två av franskisara har fått hjälp av vår tränare att ta på sig utrustningen och visade dem hur man skulle göra, jag och lisa gav dem tio min och mycket riktigt efter tio min sa dom att det var jobbigt så de slutade. Efter det gick vi till en äkta svens restaurant jepp ett kebab kök. och jag måste bara tilläga att eftersom deras kläder var blöta so bytte de runt så det slutade med att Fabien som hade shorts fick ha på sig Pierres kappa så han såg ut som en blottare. så där gick vi med våra tre fransoser och den manliga horan.
Vi gick för att leta upp deras bil så vi kunde köra till lomma och bada+ att de kunde sätta upp deras tält där borta. Sedan när vi efter många om och men var framme så skulle vi bada nu var kl 22:00.
Vi bytte om och hyttrande av kyla väntade vi in fransoserna. Vi badade ganska länge och det var skönt ganska varmt, sedan började det regna och då blev det panik. alla kläder låg ju i en hög på piren. Jag lyckades tappa bort min kofta... suck, jag tyckte om den. sedan så klädde vi på oss. jag och lisa gick och hämtade pinna till eld," Ugg Hedvig hämta ved, Lisa göra eld." vi kände oss som grott mäniskor när vi trampade runt för at hitta någolunda torra pinnar, det gick så där men tillsist hade vi en brasa, VI konverserade dem och två tog fram en guitar och började spela och sjunga. kanske en timme senare beslöt jag och lisa tt det var dags att tänka på refrängen så vi gick hem och lade oss.

Detta var min dag i går, helt sjuk, eller kanske inte bara väldigt ovanlig.

RSS 2.0